NOW Tyrosine 60 капсули     NOW1601
NOW Tyrosine 60 капсули
25.00 лв
product header
NOW Tyrosine 60 капсули     NOW160

Тирозин за повече издръжливост


Tyrosine е средство за намаляване на Вашата умора. С този продукт ще повишите Вашата бодрост, като този ефект ще се отрази и над нервната Ви система. Всичко това е благодарение на основната съставка на Tyrosine, която е едноименната аминокиселина тирозин. Тя е част от така наречените заменими аминокиселини. Учените са установили, че тя е градивен елемент на самия протеин.

Tyrosine играе важна роля за Вашето тяло, защото посредством основната му съставка Вие получавате един предшественик на важния невротрансмитер допамин. Освен това самия тирозин е важен и за увеличаването на хормоните на Вашата надбъбречна жлеза. По-конкретно става въпрос за епинефрина и норепинефрина. Самото вещество тирозин може да бъде произведено във Вашето тяло от аминокиселината фенилаланин.

Tyrosine е много подходящ и за подпомагане на Вашата спортна дейност и постижения. Това се дължи на способността на основната съставка на продукта да указва предпазващо въздействие над всеки атлет и така да му позволи да избегне претренирането. Tyrosine постига това, посредством намаляване на умората Ви многократно.

В случай, че имате проблем с наднормено тегло, то тогава продуктът може да Ви бъде много полезен. Tyrosine е в състояние да редуцира килограмите Ви. Освен това аминокиселината в неговата формула влияе благоприятно над синтезирането на тироксин. Това вещество е известно още като хормона на Вашата щитовидна жлеза. Той от своя страна има възможност да увеличи обмяната на веществата в цялото Ви тяло.

Tyrosine е полезен за Вашия организъм. В естествен вид, Вие можете да го получите от месо, морски дарове, пшенични продукти, както и от овесени ядки. Подкрепата за Вашия организъм е ефикасна, защото компанията-производител на продукта разчита на най-висококачественият вид на аминокиселината тирозин. Така можете да получите всички ползи от нея, само с помощта на тази формула.

Начин на употреба: 1 капсула 1-3 дневно между храненията

Състав:

 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Л-Тирозин (L-Тyrosine) 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Л-тирозин 500 mg
4 NOW Tyrosine 60 капсули
Когато се чувствам отпаднал аз знам, че моя организъм има нужда от Tyrosin.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Tyrosine 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW160
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка