NOW Liquid Vitamin D 60 млNOW3701
NOW Liquid Vitamin D 60 мл
28.00 лв
product header
NOW Liquid Vitamin D 60 млNOW370

Vitamin D заздравява костите и подкрепя имунната система


Един от най-важните за нормалното функциониране на организма витамини е витамин Д. Този витамин не може да се произвежда от човешкото тяло. Образува се чрез слънчевата радиация – тоест, колкото повече стоим на слънце, толкова повече от него получаваме. За съжаление, в днешни дни,  все по-малко време се прекарва навън на открито. Особено през зимните месеци, когато рядко има слънчева светлина, е възможен недостиг на витамин Д. Можете да избегнете това с помощта на продукта Liquid Vitamin D на Now Foods. Той ще Ви осигури този важен витамин и е в течна форма, за максимално пълноценно усвояване.
 

Ползи от Витамин Д

  • Осигурява витамин Д в течна форма;
  • Усвоява се бързо и пълноценно;
  • Заздравява костите;
  • Подкрепя имунната система;
  • Подпомага кръвоносната система.


Витамин Д е изключително важен за здравината на костите, а също така и на зъбите. Синтезиран в бъбреците, той регулира съдържанието  на калций и фосфати в кръвта, като осигурява  здравословната минерализация, растеж и ремоделиране на костите. Работейки с калция и фосфора в екип, витамина спомага за тяхната абсорбация от тялото.  Този витамин също така осигурява усвояването на калция и фосфора, участва активно в  метаболизма им и в  поддържането на здравословните им  нива в нашия организъм. Предпазва сърдечно-съдовата система от заболявания, намалява кръвната захар, понижава високото кръвно налягане и поддържа холестерола в нормални граници.
 

Течния витамин D се усвоява пълноценно и бързо


Витамин Д във формулата на Liquid Vitamin D не е важен само за костите. Той може да подсили вашата имунна система и да Ви направи по-устойчиви  към настинки, грип, бактерии и различни други болести. Този витамин е важен и за спортуващите хора. Той участва в протеиновият синтез и в производството на АТФ в мускулите. Осигурява нормалното функциониране на мозъка в зряла възраст, като по този начин предпазва от депресии и други болестни състояния на нервната система. Тъй като е важен антиоксидант, витамин Д успешно се бори със свободните радикали.

Начин на употреба: Вземайте 4 капки от 1 до 5 пъти дневно. Да се приема с храна богата на мазнини.

Опаковка: 60 милилитра

Състав:

now-vitamin-d-3

Дозировка
Доза 4 капки от 1 до 5 пъти дневно
Дози в опаковка 536
Съставки
Витамин D3 400 IU
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Liquid Vitamin D 60 мл

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW370
  • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка