NOW Vitamin D 1000 IU 180 дражетаNOW Vitamin D 1000 IU 180 дражета1
NOW Vitamin D 1000 IU 180 дражета
30.00 лв
product header
NOW Vitamin D 1000 IU 180 дражетаNOW Vitamin D 1000 IU 180 дражета

Vitamin D е с висока бионаличност


 Без съмнение, витамините са важни за вашето здраве. Обикновено, Вие обръщате внимание на всички витамини в диетата си, но един от тях понякога остава неоценен. Това е важният витамин D, който е от голямо значение за здравето, особено на новородените и децата. Той отговаря основно за усвояването на калция и е от решаващо значение за здравето на костите.

Витамина не може да се произвежда от вашето тяло, а се образува с помощта на слънчевата радиация. Логично, продължителното излагане на слънце би трябвало да достави достатъчно количество от витамина. В наши дни това не винаги е възможно, а интересен факт е, че изследване на жители на топлите страни, показва дефицит на този витамин. Представяме Ви продукта Vitamin D на NOW Foods,който ще Ви осигури този важен витамин в достатъчни за тялото количества.

 

  • С висока бионаличност
  • Прави костите здрави
  • Подобрява усвояването на калция
  • Предпазва от рахит
  • Поддържа кожата здрава
  • Стимулира имунната система


Ако се допусне продължителен дефицит на витамин D, това се отразява на здравето на костите, които стават чупливи и податливи на заболявания. Мускулите отслабват, както и имунитета. Това означава, че при недостиг на този витамин, Вие ще сте по-податливи на инфекции, настинки,  кародиологични заболявания, множествена склероза, ревматичен артрит, дори и ракови заболявания. Един от начините, по които този витамин помага на имунната система е, като съдейства на полезните бактерии да елиминират вредните бактерии.

 

Витамин D подобрява усвояването на калция


Без него тялото Ви трудно ще се справя с възпаленията, а боледуванията ще са по-продължителни и упорити. Без съмнение, най-важната способност на този важен витамин е, да регулира концентрацията на калций и фосфати в кръвта. Той работи заедно с фосфора и калция, като подпомага за тяхната пълна абсорбация от вътрешните стени. Заедно с това ги поддържа в достатъчни за тялото количества.

Витамин D значително намалява риска от развитие на множествена склероза, тъй като подпомага нормалното  функциониране на мозъка с напредването на възрастта. Благодарение на това, той е способен да предпазва  от депресия и други психични проблеми. С помощта на продукта Vitamin D Вие ще си осигурите необходимото количество от този важен витамин.

Начин на употреба: Приемайте по едно драже дневно с достатъчно количество вода.

Разфасовка: 180 дражета

Състав:

now-vitamin-d-3-1000iu

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Vitamin D 1000 IU 180 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Vitamin D 1000 IU 180 дражета
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка