Haya Natural Beta Carotene 20 000 IU 100 дражетаHaya Natural Beta Carotene 100 дражета1
Haya Natural Beta Carotene 20 000 IU 100 дражета
33.00 лв
product header
Haya Natural Beta Carotene 20 000 IU 100 дражетаHaya Natural Beta Carotene 100 дражета

Със сигурност сте чували за бета каротина, и как помага за доброто зрение. Малко хора обаче знаят пълния спектър от негови полезни качества. Всъщност бета каротина се използва от човешкия организъм за синтеза на витамин А, който  е необходим за функционирането на органите на зрението, и неговият дефицит  води  до нарушаване на тяхното здраве. За да си осигурите достатъчно витамин А, трябва да приемате бета каротин. Най – сигурният начин  е чрез хранителна добавка. Ето защо, предлагаме Ви да опитате продукта Natural Beta Carotene на Haya Labs, който Ви осигурява натурален бета каротин във всяка капсула.

Основни ползи от приема  на продукта:

  • Подобряване на зрението
  • Защита на очите срещу вредни въздействия
  • Защита срещу вредното въздействие на свободните радикали
  • Повишаване на устойчивостта на организма
  • Силно антиоксидантно действие
  • Здраве за репродуктивната система
  • Подобряване състоянието на кожата


Бета каротинът напълно заслужено се счита  за един от най-силните антиоксиданти.Предпазвайки организма от атаките на свободните радикали,той повишава имунитета и устойчивостта на организма към физическия и психическия стрес. А както вече споменахме, бета каротина служи на тялото за синтез на витамин А. Всички знаят за благотворното въздействие на този витамин върху очите, но има още важни аспекти от действието на витамин А. Тук се има предвид  неговата способност да повишава общите  съпротивителни сили  на организма към възпаления и инфекции.

Витамин А спомага за изработването на полови хормони, необходим е за поддържането на репродуктивната функция на мъжете и жените. Също така, този витамин предпазва лигавицата на дихателната, храносмилателната и пикочната система. Бета-каротинът, както и витамин А, имат добър лечебен ефект при гастрит, стомашна язва и язва на дванадесетопръстника, и освен това спомагат  за бързото зарастване на рани. Продукта Natural Beta Carotene Ви доставя натурален бета каротин, който е прекусор на важният витамин А.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже, 1-2 пъти дневно.

Състав:

6712-natural-beta-carotene-10

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин А 10,000 IU
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Natural Beta Carotene 20 000 IU 100 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Natural Beta Carotene 100 дражета
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка