NOW Vitamin A 25000 IU 100 дражетаNOW Vitamin A 25000 IU 100 дражета1
NOW Vitamin A 25000 IU 100 дражета
25.00 лв
product header
NOW Vitamin A 25000 IU 100 дражетаNOW Vitamin A 25000 IU 100 дражета

Vitamin A подпомага зрението


Сигурно сте чували, че трябва да ядете много моркови, за да виждате по-добре. Оказва се, че това е напълно  вярно. Морковите са изключително богати  на бета-каротин, който в тялото може да се превърне във витамин А. Дефицитът на този витамин има доста последици, а един от първите признаци на недостатъчен прием са отслабено зрение при приглушена светлина или през нощта. Ако не можете да консумирате храна съдържаща бета-каротен или витамин А, можете да приемате продукта Vitamin A на NOW Foods. Благодарение на тази добавка, ще получавате необходимото количество от този важен витамин.

Ползи от ВИТАМИН А

  • Подпомага синтеза на зрителния пигмент;
  • Поддържа здравето на очите;
  • Подпомага растежа на косата и ноктите;
  • Предотвратява изсъхването на роговицата;
  • Поддържа оптималната активност на имунната система;
  • Подпомага обновяването на кожата.


Витамин А е мастноразтворим витамин, който се намира в храната под формата на ретиноиди и каротеноиди. Основните функции, които изпълнява, са да поддържа  зрението, да стимулира  имунната система, да подпомага клетъчния растеж, и да осигурява адекватно  поддържане на репродуктивните процеси при мъжете и жените. Витамина е от ключово значение за функциите на имунната система, защото взема активно участие в  диференциацията на много видове имунните клетки. Ето защо, ако не приемате достатъчно витамин А, имунната функция на тялото Ви отслабва, а  това носи риск от болести и инфекции.
 

Витамин А стимулира имунната система


Този витамин отговаря за образуването на зрителния пигмент на ретината на окото.  Той осигурява нормално зрение, оптимален растеж на младия организъм, и нормално развитие на зъбите и костите. Също така, укрепва кожата и лигавицата, регулира дейността на хормона на щитовидната жлеза, оказва противосклеротично действие и др. Освен всичко това, този витамин е и силен антиоксидант. Витамин А в продукта Vitamin A, се предлага под формата на масло от черен дроб на треска. Гарантирано качество съгласно GMP (сертификат за добри производствени практики)!

Няма нищо по-важно от зрението Ви, за това вземете продукта още сега!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Под формата на хранителна добавка, приемайте 1 желирана капсула дневно с храна или по предписание на вашия диетолог.

Опаковка: 100 дражета

Състав:

NOW-vitamin-a-25000-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин А 25,000 IU
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Vitamin A 25000 IU 100 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Vitamin A 25000 IU 100 дражета
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка