Haya DMAE 351 мг 90 капсулиHaya DMAE 351 мг 90 капсули1
Haya DMAE 351 мг 90 капсули
25.00 лв
product header
Haya DMAE 351 мг 90 капсулиHaya DMAE 351 мг 90 капсули

DMAE за стимулиране на мозъка


Губите концентрация, забравяте дребни неща, или пък се чувствате психически претоварени? Не, това не означава че остарявате! Просто ежедневния стрес и напрегнатия начин на живот, влияят отрицателно на цялата нервна система. Има начин да поправите тези вреди на време и той се нарича DMAE на Haya Labs. Този продукт ще Ви осигури ДMAE, или диметиламиноетанол. Диметиламиноетанола е естествен мозъчен стимулант, който се синтезира в човешкия мозък и е пряк предшественик на ацетилхолина. DMAE е хранителна добавка, създадена за естествено стимулиране на дейността на нервната система.
 

Ползи от прием на ДМАЕ

  • Подобряване на концентрацията;
  • Стимулиране на мозъчните функции;
  • Намаляване на умствената умора и апатията;
  • Засилване на способността за запаметяване;
  • Понижаване на свръхактивността;
  • Намаляване на раздразнителността.


ДМАЕ е прекурсор и на холина. Диметиламиноетанола е с изключително голямо значение, тъй като от него мозъчните клетки синтезират холин при нужда. Намалението на съдържанието на холин в мозъка с напредване на възрастта, е една от причините за развитие на деменции, а също и на болестта на Алцхаймер. Диметиламиноетанола безпроблемно преминава през преградата между мозъка и кръвта. Това вещество съдейства за повишаване нивото на хлора в мозъка, което пък от своя страна води до повишаване на синтеза на ацетилхолин.

Ацетилхолинът е един наистина уникален медиатор, който е от ключово значение както за съхранението, така и за извличането на информацията от паметта. Освен това е определящ фактор и за концентрацията. Дефицитът на ацетилхолин е пряко свързан със понижаване на способностите на паметта и намаляване на познавателни способности. Ето защо, приемът на продукта DMAE ще повиши вашата  бдителност и  мозъчната Ви  активност. Също така, DMAE ще има положителен ефект върху настроението Ви и ще допринасе за запазване на когнитивните Ви функции с напредване на възрастта.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта дневно.

Опаковка: 90 капсули

Състав:
dmae_100mg_90caps_facts-500x500

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
DMAE 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya DMAE 351 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya DMAE 351 мг 90 капсули
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка