Haya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсулиHaya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули1
Haya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули
22.00 лв
product header
Haya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсулиHaya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули

Ако искате да поддържате правилните функции на мозъка, ще е добре да обмислите приема на добавки с гинко билоба. Тези добавки са станали много популярни в наши дни, и от тях се възползват мъже и жени от различни възрасти. Може да се уверите в полезните качества на гинко билоба, чрез продукта Ginkgo Biloba на Haya Labs. Полезното  действие на гинко билобата  за паметта, се дължи на редки фотохимикали, открити  в състава на листата му. Продукта  Ginkgo Biloba е стандартизиран до 24% гинко флавонгликозиди и 6% терпен-лактони, като се предлага  в опаковки от 120 вегетариански капсули.

Какви са ползите от приема на Ginkgo Biloba?

  • Подобряване на кръвообръщението
  • Повишаване на паметта и оросяването на мозъка
  • Облекчава проблеми свързани с нарушено кръвообръщение
  • Намалява болките в крайниците
  • Забавя и намалява риска от настъпването на Алцхаймер
  • Предпазва от действието на свободните радикали


Гинко билоба повишава продуктивността и продьлжителността на живота на клетките,като стабилизира и тези  на главния мозък, предпазвайки ги  от увреждане. Паметта и другите познавателни функции, се определят главно  от незасегнатите невронни мембрани, а те много често се увреждат от свободните радикали. Гинко билоба съдържа мощни антиоксиданти, които неутрализират  свободни радикали. Благодарение на това, растението успява да запази невронната функция в норми. Това подобрява  паметта и умствената дейност като цяло.

Гинко билоба е най -  известна със способността си да подобрява общата  кръвна циркулация. Правейки това, растението   осигурява изключително здраве и жизненост. Гинко билоба повишава  работоспособността и издържливостта на хората, които извършват умствен труд или са подложени на физическо натоварване. Ако  ежедневно сте подложени  под стрес, работите много, уморявате се лесно и се чувствате разсеяни, не се колебайте да опитате продукта  Ginkgo Biloba. Ще бъдете приятно изненадани,  колко различно ще се чувствате.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, до 3 пъти на ден.

Състав:

Ginkgo_Biloba_60mg_120caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Гинко билоба екстракт 60 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Ginkgo Biloba 60 мг 120 капсули
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка