CVETITA Ginkgo Biloba 100 млCVE061
CVETITA Ginkgo Biloba 100 мл
25.00 лв
product header
CVETITA Ginkgo Biloba 100 млCVE06

Гинко Билоба Макс подобрява кръвообръщението


Напоследък растението Гинко Билоба стана много популярно, заради своите полезни качества. То е било използвано и почитано още преди 2000 години. Смята се, че Гинко Билобата идва от Китай, където е била използвана в народната медицина. В наше време растението се свързва главно с работата на мозъка. То има свойството да подобрява концентрацията и паметта. Можете да си помогнете в тази насока с приема на продукта Гинко Билоба Макс на CVETITA HERBAL. Този продукт значително ще подобри кръвообръщението и ще направи кръвоносните съдове по-еластични.

 

  • Натурален екстракт от Гинко Билоба
  • Подобрява конценрацията
  • Подпомага паметта
  • Увеличава издръжливостта
  • Понижава холаестерола
  • Подобрява умствените възможности


Екстрактът Гинко Билоба Макс може да се използва за лечение на заболявания на нервната система. Продукта е особено подходящ за хора, които извършват умствен труд или физическа работа, и които са подложени на постоянен страс. Билковия екстракт може значително да увеличи работоспособността. Гинко Билобата има две основни групи активни вещества: флавоноиди и терпен-лактони. Флавоноидите разширяват най-малките кръвоносни съдове и увеличават скоростта на обходния кръвен поток. Така мозъка и другите органи получават повече кислород. Това подпомага повлияването на състояния свързани с намаляване на паметта, аритмия на сърцето, съдови смущения и много други.

 

 

Гинко Билоба Макс подпомага паметта


Гинко Билоба подобрява кръвоснабдяването и оросяването на мозъка и крайниците. Това невероятно растение има много други приложения, като едно от тях е в спорта. То подобрява снабдяването с кислород и хранителни вещества на мускулите, което подпомага издръжливостта и възстановяването. Билковия екстракт Гинко Билоба Макс повишава концентрацията, което също е полезен ефект за занимаващите се със спорт. Благодарение на Гинко Билобата, атлетите получават един своеобразен природен  „мозъчен допинг“, без странични ефекти, а напротив – с редица други положителни страни. Гинко Билоба Макс намалява  умората, апатията, депресията, тъй като увеличава синтеза на АТФ в организма.

Начин на употреба: Веднъж на ден по 3ml. след храна.

Разфасовка: 100 милилитра

Дозировка
Доза 3ml
Дози в опаковка 33
Съставки
Гинко билоба екстракт 450 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Ginkgo Biloba 100 мл

  • Производител: CVETITA HERBAL
  • Код на продукта: CVE06
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359