VemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсулиVemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсули1
VemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсули
30.00 лв
product header
VemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсулиVemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсули

Психичното здраве е също толкова важно, колкото и физическото, а може би дори по – важно. Смята се, че стреса, напрегнатостта и безпокойството, могат да окажат неблагоприятно въздействие върху цялото тяло. Можете да се предпазите от това, приемайки продукта  Ginkgo Hypericum на Vemoherb, който Ви осигурява две ефективни съставки, за поддържане на емоционалното равновесие, и подобряване на душевното  състояние. Vemoherb съдържа сух екстракт от листа на Ginkgo biloba, и сух екстракт от надземна маса на Hypericum perforatum, известен още като жълт кантарион.

Какво ще  постигнете приемайки Vemoherb?

  • Подобряване на умствената  дейност
  • Повишаване на способността за концентрация
  • Подобряване на паметта
  • Намаляване влиянието на умората върху тялото
  • Противодействие на стреса
  • Облекчаване на леки и умерени депресивни състояния


Екстракта от листа на Ginkgo biloba, който този продукт съдържа, оказва стимулиращо и подсилващо въздействие върху централната и периферната нервна система. Растението е всеизвестно, заради способността си да подобрява паметта и кръвооросяването. Ето защо, Ginkgo biloba  значително понижава  риска от възникване на нервни и психически разтройства, което пък от своя страна предпазва от негативни  промени в общото здравословно състояние на организма.  Гинкгофлавон гликозидите, които Ginkgo biloba съдържа, подобряват състоянието на  кръвоносните съдове на сърцето и мозъка, а също така понижават липидите в кръвта и подобряват еластичността на клетъчните стени.

Vemoherb  съдържа и сух  екстракт от жълт кантарион. Това растение се определя, като растителна алтернатива на антидепресантните медикаменти, и  успешно се прилага при леки, до умерени   депресии и нервни състояния. Сухият екстракт от жълт кантарион съдържа веществото  хиперицин, което поддържа нормално нивото на серотонин в централната нервна система, като по този начин  и подобрява в дългосрочен план  душевната кондиция. Ginkgo Hypericum на Vemoherb е чудесен продукт, за поддържане на добро психично здраве и стимулиране на умствената дейност.

Начин на употреба: Приемайте до 3 капсули от продукта дневно.

Състав:

Ginkgo Hypericum

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

VemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсули

  • Производител: VemoHerb
  • Код на продукта: VemoHerb Ginkgo Hypericum 60 капсули
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка