NOW Kelp (Йод) 200 таблеткиNOW26801
NOW Kelp (Йод) 200 таблетки
36.00 лв
product header
NOW Kelp (Йод) 200 таблеткиNOW2680

Kelp представлява един отличен източник на йод. С помощта на този артикул Вие бихте могли да осигурите малко повече здраве на Вашата щитовидна жлеза. Самата формула на Kelp е висококачествен източник на необходими за организма Ви витамини и минерали. Целта на този артикул е да Ви осигури нужното, за да можете да подобрите Вашето храносмилане.

Kelp също така има възможност да подпомогне и Вашата сърдечно-съдова система. Основната съставка на този артикул е йод. Той е извлечен от група водорасли със същото наименование, които виреят в естествен вид в плитчините на моретата и океаните. Така освен всичко друго този продукт има възможност да Ви осигури и качествени морски минерали.

Kelp следва да подкрепи Вашата щитовидна жлеза. Сами разбирате, че това е много важен орган, който се нуждае от нужната подкрепа. Продуктът може да се погрижи за нейната функционалност, а резултатът следва да бъде просто чудесен. Освен всичко друго Kelp е богат и на хлорофил, както и на важни за Вашето тяло аминокиселини. В неговата формула има и витамини и минерали.

Kelp е в състояние да Ви предложи следното:

  • Снабдяване с калий, магнезий, калций и желязо
  • Премахване на токсините в червата Ви
  • Подобряване на Вашето храносмилане
  • Облекчение за бъбреците Ви
  • Пречистване на кръвта Ви
  • Грижа за сърцето Ви и други ползи


Kelp е важен за силата и производителността на Вашето сърце. Освен това този продукт следва да повлияе и на нервната Ви система, както и на мускулната Ви сила и тонус. Всичко това може да се постигне посредством влиянието, което Kelp указва над щитовидната Ви жлеза и хормоните, които тя произвежда. Формулата на този продукт може да Ви помогне да намалите Вашето тегло и да поддържате един здравословен хранителен режим.

Вземете сега и се погрижете за здравето си!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Една таблетка с храната .

Опаковка: 200 таблетки

Състав:

Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 200  
Минерали
Келп 150 мкг 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Съставки
Келп 150 mg
5 NOW Kelp (Йод) 200 таблетки
Имам синдром на раздразненото дебело черво. Не мога да кажа че храносмилателните ензими ми помагат много в случаят. Йодът е по-добрият вариант за мен, тъй като е от натурален източник и организмът не привиква към него. След като изпия опаковката не усещам ведната разлика, а продължавам да съм добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Kelp (Йод) 200 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2680
  • Наличност: В наличност
36.00 лв
Бърза поръчка