Haya Pyruvate 500 мг 90 капсулиHaya Pyruvate 90 капсули1
Haya Pyruvate 500 мг 90 капсули
27.00 лв
Haya Pyruvate 500 мг 90 капсулиHaya Pyruvate 90 капсули

Знаете, че отслабването е труден и продължителен процес, а понякога изисква и нещо повече от диета и тренировки. Добрата хранителна добавка за отслабване, може значително да Ви улесни! Какво Ви говори думата “пируват“? На много от Вас сигурно нищо, но това е едно вещество, което може да подпомогне отслабването, а и да повиши издържливостта на активно спортуващи. Можете да се уверите в това, ползвайки продукта Pyruvate на Haya Labs. Това е една наистина ефективна добавка, от която може да се възползва всеки, който желае да редуцира теглото си.

Ползи от приема на Pyruvate:

  • Подпомага загубата на тегло
  • Осигурява  дълготрайно отслабване
  • Повишава издържливостта
  • Подобрява притока на протеини към мускулите
  • Засилва притока на глюкоза


Пируватът представлява  сол на пируватната киселина. Той се получава от  обмяната на глюкозата в тялото Ви. Пируватът значително засилва топенето на подкожните мазнини, като ускорява процеса на изгарянето им с  цели 40%. Без съмнение, това вещество  може да бъде от полза за намаляване на теглото, и то трайно, защото  работи чрез промяна на механизмите за разграждане на мазнините. Едновременно с това, пируватът  е и източник на енергия. Благодарение на това, Вие ще отслабвате, без да губите вашата жизненост и енергичност. Той е полезен и за спортистите, тъй като   ускорява преноса на глюкоза и белтъчини до мускулните клетки.

Пируватът също така  повишава издръжливостта, което е от особена полза за тези от Вас, които се занимават с бодибилдинг, или тренират активно. Той действа, като повишава  количеството на АТФ (аденозин-трифосфата) в митохондриите, като заедно с това  потиска синтезата на мазнини. Независимо дали искате да отслабнете, или да качите чиста мускулна маса, продукта  Pyruvate  може да Ви помогне! Вие ще сте тонизирани и енергични, като в същото време ще се радвате на засилено топене на мазнини, и всичко това без странични ефекти.

Начин на употреба:  Приемайте до 3 дози дневно, за предпочитане по време на хранене.

Състав:

haya-labs-pyruvate-90caps-sydyrjanie

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Haya Pyruvate 500 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Pyruvate 90 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 27.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359