Haya Pyruvate 500 мг 90 капсулиHaya Pyruvate 90 капсули1
Haya Pyruvate 500 мг 90 капсули
27.00 лв
product header
Haya Pyruvate 500 мг 90 капсулиHaya Pyruvate 90 капсули

Знаете, че отслабването е труден и продължителен процес, а понякога изисква и нещо повече от диета и тренировки. Добрата хранителна добавка за отслабване, може значително да Ви улесни! Какво Ви говори думата “пируват“? На много от Вас сигурно нищо, но това е едно вещество, което може да подпомогне отслабването, а и да повиши издържливостта на активно спортуващи. Можете да се уверите в това, ползвайки продукта Pyruvate на Haya Labs. Това е една наистина ефективна добавка, от която може да се възползва всеки, който желае да редуцира теглото си.

Ползи от приема на Pyruvate:

  • Подпомага загубата на тегло
  • Осигурява  дълготрайно отслабване
  • Повишава издържливостта
  • Подобрява притока на протеини към мускулите
  • Засилва притока на глюкоза


Пируватът представлява  сол на пируватната киселина. Той се получава от  обмяната на глюкозата в тялото Ви. Пируватът значително засилва топенето на подкожните мазнини, като ускорява процеса на изгарянето им с  цели 40%. Без съмнение, това вещество  може да бъде от полза за намаляване на теглото, и то трайно, защото  работи чрез промяна на механизмите за разграждане на мазнините. Едновременно с това, пируватът  е и източник на енергия. Благодарение на това, Вие ще отслабвате, без да губите вашата жизненост и енергичност. Той е полезен и за спортистите, тъй като   ускорява преноса на глюкоза и белтъчини до мускулните клетки.

Пируватът също така  повишава издръжливостта, което е от особена полза за тези от Вас, които се занимават с бодибилдинг, или тренират активно. Той действа, като повишава  количеството на АТФ (аденозин-трифосфата) в митохондриите, като заедно с това  потиска синтезата на мазнини. Независимо дали искате да отслабнете, или да качите чиста мускулна маса, продукта  Pyruvate  може да Ви помогне! Вие ще сте тонизирани и енергични, като в същото време ще се радвате на засилено топене на мазнини, и всичко това без странични ефекти.

Начин на употреба:  Приемайте до 3 дози дневно, за предпочитане по време на хранене.

Състав:

haya-labs-pyruvate-90caps-sydyrjanie

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Pyruvate 500 мг 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Pyruvate 90 капсули
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка