NOW Borage Oil 60 дражетаNOW17201
NOW Borage Oil 60 дражета
45.00 лв
product header
NOW Borage Oil 60 дражетаNOW1720

Масло от пореч


Borage Oil може да понижи Вашия холестерол. Продуктът е подходящ за подпомагане на Вашия организъм в борбата му срещу атеросклерозата. Според учените този артикул следва да се погрижи и за здравето на Вашата сърдечно-съдова система. В основата му стои маслото от пореч. То се получава от едноименното растение. Самото то е едногодишно и вирее в Северна Америка и Европа.

Маслото се получава от неговите семена. Borage Oil използва това вещество, за да има възможност да укаже редица здравословни ефекти над Вашия организъм. Постигането на тази цел става благодарение на гама-линоленовата киселина, която е част от маслото от пореч. Точно тя е в състояние да осигури на този естествен продукт неговата сила, за да може да той да Ви помогне.

Borage Oil е снабден с мастни полиненаситени киселини. Така този продукт притежава формула, която съвсем коректно трябва да бъде отнесена към омега-6 мастните киселини. Така осигурявате на тялото Ви достатъчно количество гама-линоленова киселина. Тя също така може да бъде намерена в маслото на безстъблената иглика и на черния касис.
 

Borage Oil Ви помага още с

  • Превенция на появата на плака по Вашите кръвоносни съдове;
  • Намаляване на риска от атеросклероза;
  • Подкрепа при кожни заболявания като акне и екзема;
  • Съдействие за облекчаване на настинки, белодробни инфекции и бронхит.


Borage Oil е природно вдъхновен продукт, който е създаден, за да Ви осигури силата на маслото от пореч в една лесна за употреба формула. Този артикул е напълно възможно да бъде комбиниран с други хранителни добавки, които съдържат мастни киселини. Такива са Flax Oil Organic 1000 мг и Omega 3 1000 мг - 100 дражета на компанията-производител Now Foods.

Начин на употреба: 1 драже 1-2 пъти дневно с храната

Състав:

Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Други
Калории 10  
Мазнини 1 г 2%
Мастни Киселини
Borage Oil (Масло от Пореч) 1 г  
ГЛА (GLA) 240 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 60
Съставки
GLA 240 mg
Мазнини 1 g
Масло от пореч 1 g
5 NOW Borage Oil 60 дражета
Редувам приема на различни мастни киселини, като рибено масло, ленено, и това от пореч на което съм се спряла. Изследванията показват че холестеролът ми е в норми.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Borage Oil 60 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW1720
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка