Nutrend BCAA Liquid 500 млNutrend BCAA Liquid 500 мл1
Nutrend BCAA Liquid 500 мл
28.00 лв
product header
Nutrend BCAA Liquid 500 млNutrend BCAA Liquid 500 мл

Трябва да Ви е известно, че аминокиселините са решаващ анаболен фактор. Едни от най-важните са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига.

За да изградите желаната от Вас мускулна маса, трябва да приемате достатъчно количество от тях, а щом  тренирате активно всеки ден, със сигурност имате нужда от допълнителен прием.

По време на тренировка, тялото Ви губи големи количества ВСАА. Това поставя мускулите Ви пред опасност от катаболен разпад.

Нужно Ви е моментално захранване с тези аминокиселини, което  става възможно с приема на продукта AMINO BCAA MGA STRONG на Nutrend, който предоставя 80 000 мг. от свободни верижно разклонени аминокиселини в кристална форма  за качествено възстановяване и защитата на мускулната тъкан.

Течната форма на аминокиселините осигурява оптимално и бързо усвояване.

Характеристики на продукта:

 • ВСАА в свободна кристална форма
 • Високо съдържание на BCAA (80 000 mg/l)
 • Бързоусвояваща се течна форма
 • Обогатен с витамин B6
 • Без добавена захар
 • Ускорява възстановяването на мускулите
 • Предпазва от катаболно увреждане на мускулите
 • Премахва чувството на умора


AMINO BCAA MGA STRONG доставя ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Това са три специфични аминокиселини - левцин, изолевцин и валин.

 Предимство на BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в  черния дроб. Поради тази причина, бързо лесно  подпомагат  възстановяването  и подкрепят  мускулния растеж, а също така предпазват от мускулно  разграждане.

Аминокиселините с разклонена верига и  най-вече левцин,  имат изключителни  анаболни свойства.  Заедно със стимулиране на синтеза на мускулния протеин, те също така активират хормона,  отговорен за регулирането на клетъчния растеж.

Приема на AMINO BCAA MGA STRONG ще увеличи значително синтеза на протеини в тялото Ви. Освен това, ще подпомогне задържането на азотен оксид, което ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород.

Тъй като съдържа ВСАА аминокиселините, този продукт ще съхрани мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините с разклонена верига, мускулния катаболизъм ще бъде сведен до минимум

. Приема на AMINO BCAA MGA STRONG Ви гарантира също, че ще получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви.

ВСАА аминокиселините във формулата на AMINO BCAA MGA STRONG ще Ви осигурят  по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате да постигате оптимални  резултати.

Не на последно място, формулата на AMINO BCAA MGA STRONG ще Ви помогне да редуцирате излишните мазнини. Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.Това допълнително  ще подчертае мускулите Ви и ще извае тяхната форма.

Начин на употреба: Приемайте по 40 мл. най-малко 30-60 минути преди тренировка. За да забързате възстановителните процеси и повишите нарастването на мускулна маса, вземайте 40 мл. непосредствено след физическо натоварване.

Разфасовка: 500 милилитра

Състав:

nutrend-amino-bcaa-mega-strong-500-ml2

Дозировка
Доза 40 мл.
Дози в опаковка 13
Съставки
Витамин В6 1.6 mg
Енергийна стойност 12 kcal ( за 1 доза)
Л-валин 1840 mg
Л-изолевцин 800 mg
Л-левцин 560 mg
Протеини 2.3 g
Сол 0.02 g
5 Nutrend BCAA Liquid 500 мл
Забележително съдържание на аминокиселини на много добра цена.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend BCAA Liquid 500 мл

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend BCAA Liquid 500 мл
 • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка