Pure L-Lysine 1000 мг 100 таблеткиPN0121
Pure L-Lysine 1000 мг 100 таблетки
22.00 лв
product header
Pure L-Lysine 1000 мг 100 таблеткиPN012

Какво е Pure Nutrition L-lysine?
 

L-лизин е основна аминокиселина, от която тялото се нуждае, за да поддържа правилното протичане на физиологичните функции, стомашно-чревно здраве, изграждане на мускули, загуба на мазнини, имунозащитната функция, здраве на кожата и други.

Изследванията показват, че приемането на L-лизин може да увеличи нивата на карнитина в тялото, което подпомага производството на енергия и намалява нивата на лошия холестерол. Обикновено L-лизинът липсва при хора, които не ядат много млечни продукти или месо. L-лизинът е много полезен за хора, които искат да подобрят здравето на кожата си и да намалят появата на акне.
 

Как работи Pure Nutrition L-lysine ?
 

L-лизинът е една от деветте незаменими аминокиселини, които тялото не синтезира самостоятелно и трябва да си набави чрез храна или хранителни добавки.

L-лизинът подобрява здравето на кожата, предимно чрез насърчаване на абсорбцията на калций в организма и чрез подпомагане на синтеза на колаген. Съществуват и доказателства, че L-лизинът спомага за укрепването на стомашно-чревната система чрез борба с възпалението в лигавицата на червата.

L-лизинът също е необходим компонент за поддържане на здрави нива на карнитин в организма. Карнитинът е подобно на аминокиселина съединение, което подпомага транспортирането на мастни киселини в митохондриите на клетките, където се превръщат в енергия. Следователно, Pure Nutrition L-Lysine е страхотна добавка за тези, които се опитват да намалят телесните мазнини.

Накрая, но не на последно място по важност, L-лизинът действа върху серотониновите рецептори и може да помогне за облекчаване на чувствата на стрес и тревожност. Серотонинът е известен като "хормон на щастието" и обикновено липсва при индивиди, които са депресирани и силно тревожни.
 

Ползи от приема на Pure Nutrition L-lysine

L-лизинът има безброй благоприятни свойства, особено когато се приема ежедневно, съчетан със здравословна диета и редовна тренировъчна програма.

L-лизинът често се използва за подобряване на здравето на кожата, тъй като е един от ключовите компоненти на колагена - група протеини в тялото, които образуват съединителни тъкани (като кожа, коса и нокти), кости, стави и много други ,

По същия начин ролята на лизина в синтеза на колаген го прави отлична добавка против стареене. Когато колагенът започне да се разпада в кожата (като част от процеса на стареене), бръчките и неравностите стават по-видими. Чрез увеличаване на количеството колаген, което кожата произвежда, лизинът помога да съживите кожата и да възстановите гладкия и младежки тен.

Освен това, L-лизинът е важен компонент за косата, тъй като е необходим за синтеза на кератин. L-лизинът може да намали загубата на коса и да стимулира растежа на нова.

Изследванията също показват, че тази незаменима аминокиселина може да подобри костното здраве, главно чрез повишаване на абсорбцията на калций, синтезата на колаген и производството на растежен хормон. Съществуват и доказателства, че лизинът може да намали риска от остеопороза чрез същите механизми.
 

L-лизинът на Pure Nutrition:

  • Подобрява фокуса и концентрацията

  • Поддържа здравината на коса, кожа и нокти

  • Повишава синтеза на колаген

  • Подобрява абсорбцията на калция

  • Намалява чревните възпалителни процеси

  • Покачва имунитета


Гаранция за качество

Pure Nutrition L-Lysine е произведен в cGMP сертифизирана фабрика в САЩ. Продуктът не съдържа /глутен, соя, мляко, яйце, ядки, изкуствени оцветители и ГМО.Във всяка таблетка ще откриете 1000 мг л-лизин.

Начин на употреба:

Една-две таблетки на ден, приета с храна или на празен стомах.

Опаковка: 100 таблетки

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Л-лизин 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure L-Lysine 1000 мг 100 таблетки

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN012
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка