Scitec 100% Whey Isolate 2000 грWheyIsolate1001
Scitec 100% Whey Isolate 2000 гр
211.00 лв
product header
Scitec 100% Whey Isolate 2000 грWheyIsolate100

100% Whey Isolate.

Тази протеинова формула бе създадена за да задоволи 2 главни цели :

  • да предложи най-високата възможна и истинска концетрация на протеин в овкусен вариант
  • да  позволи на на спортистите да използват протеин, който причинява най-забележимото  и най-бързото навлизане на аминокиселини  в мускулите и оттам най-добър анаболен протеинов синтез.


Специалният протеинов източник в 100% Whey Isolate има уникална абсорбационна кинетика и суроватъчни пептиди, които активно се транспортират в кръвта и към мускулте. По-бърза и по-добра абсорбация на аминокиселините е равно на по-добро качване на мускулна маса!

100% Whey Isolate има изключително ниско ниво на лактоза, мазнини и въглехидрати. Също така е адски удобен, понеже се разтваря само с лъжица, нямате нужда от шейкър или блендер

Употреба: 100% Whey Isolate може да се пие по време на хранене за увеличаване на протеиновото съдържание, или да се приема самостоятелно според нуждите и целите (диета, преди лягане, и т.н.). В зависимост от чистата ви мускулна маса  и Вашата нужда от хранителни вещества трябва да приемате ежедневно от 1 до 4 дози.

Съставки (шоколадов вкус): ActivePep Protein Shuttle Matrix (йонообменен суроватъчен протеинов изолат, микро-ултрафилтриран суроватъчен протеинов изолат, хидролизирани суроватъчни пептиди), какаов прах, изкуствени вкусови вещества, ксантанова смола, аспартам*.

* Фенилкетонурикс: съдържа фенилаланин.

Големина на опаковките:  2000 г

Размер на дозата:                 1 мерителна лъжичка (24 г)

Вкусови варианти:            шоколад, ягода, малина,банан

Брой дози в 1 опаковка:     83

 

Съдържание на 1 доза (24 г)
Калории                                            95Калории от мазнини                        9Протеин                                            20 гВъглехидрати                                    2 гМазнини                                           1 г

 

Дозировка
Доза 1 мерителна лъжичка (24 g)
Дози в опаковка 83
Съставки
Въглехидрати 2 g
Калории 95
Калории от мазнини 9
Мазнини 1 g
Протеини 20 g
5 Scitec 100% Whey Isolate 2000 гр
Това е най-добрия протеин който съм пробвал. За първи път не задържах грам вода от протеин и усещах как ме възстановява.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec 100% Whey Isolate 2000 гр

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: WheyIsolate100
  • Наличност: В наличност
211.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка