Haya L-Lysine 100 капсулиHaya L-Lysine 100 капсули1
Haya L-Lysine 100 капсули
17.00 лв
product header
Haya L-Lysine 100 капсулиHaya L-Lysine 100 капсули

Повечето от Вас не  познават аминокиселината л-лизин, въпреки нейното огромно значение. В действителност, тя е  жизненоважна аминокиселина, която отговаря за функционирането на цялото Ви тяло. По принцип, дефицит на л-лизин се наблюдава рядко, предимно при бодибилдърите и спортистите. Техните тела просто изискват по – големи количества л-лизин.

Вижте още:

Тази аминокиселина не може да се произведе от организма Ви, и ако спортувате задължително трябва да я приемате допълнително. Най – доброто решение за тази цел е продукта L-Lysine на Haya Labs.

Защо да приемате този продукт?

  • Осигурява образуването на колаген
  • Спомага за  растежа и възстановяването на тъканите
  • Подпомага възстановяването
  • Спомага за усвояването на калция
  • Поддържа положителен азотен баланс
  • Стимулира имунната система
  • Спомага за растежа на костната тъкан


Лизина е есенциална аминокиселина, която е основна съставна част на протеините в тялото Ви. Тя  спомага за нормалния растеж и развитие на костната тъкан, осигурява пълноценното  усвояване на калция, и осигурява положителен  азотен  баланс при възрастни. Л-лизин  спомага за производството  на антитела, хормони и ензими, а също така и за  образуването на колаген и възстановяването на наранени тъкани. Тази аминокиселина нормализира повишените нива на триглицеридите в кръвта. Много ценена е заради свойството си да елиминира  вирусите причинители на възпалено гърло и херпеси.

Както вече споменахме, л-лизина е важна аминокиселина за бодибилдърите. Тя  помага да се ускори възстановяването на щетите, причинени от претрениране. Защитата и насърчаването растежа на мускулната тъкан е изключително важно, когато се занимавате с културизъм, а л-лизина оситурява и двете. Тъй като тази аминокиселина  спомага за  укрепване на костната тъкан, от продукта L-Lysine  могат да се възползват както всички спортисти, така и хората страдащи от ставни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули, 1-2 пъти дневно.

Състав:

L-Lysine_500mg_100caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Л-лизин 500 mg
4 Haya L-Lysine 100 капсули
Цената за такъв тип продукт с такова качество е направо смешна ...
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Lysine 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya L-Lysine 100 капсули
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
Бърза поръчка