Haya L-Tyrosine 500 мг 100 капсулиHaya L-Tyrosine 100 капсули1
Haya L-Tyrosine 500 мг 100 капсули
26.00 лв
product header
Haya L-Tyrosine 500 мг 100 капсулиHaya L-Tyrosine 100 капсули

Аминокиселините са важна и неизменна част от доброто здравословно състояние. Л-тирозин е неесенциална  аминокиселина, която е градивен елемент на белтъка. Всеки се нуждае от Л-тирозин,  особено  спортистите и възрастните хора. Допълнителният прием на L-тирозин може да бъде ползотворен и за хората, страдащи от депресия – доказано е, че при тях често са налице  ниски нива на тази аминокиселина в кръвта. Можете да си осигурите тази важна аминокиселина с приема на продукта L-Tyrosine на Haya Labs.

Предимства на L-Tyrosine:

  • Стимулира синтеза на хормона на растежа
  • Намалява апетита чрез производство на норепинефрин
  • Повишава синтеза на допамин
  • Увеличава фокуса и концентрацията, и бодростта
  • Подобрява настроението
  • Благоприятства производството на тироксин


Л-тирозинът е важен за спортистите, защото ги предпазва от претрениране. Това е възможно, благодарение на неговата способност да  компенсира умората. Освен това, аминокиселината л тирозин  спомага за повишаването на инензивността на тренировката и осигурява правилното възстановяване след нея. Тази аминокиселина е подходяща и за хората извършващи физически и умствен труд, тъй като  увеличава умствената активност, цялостна кондиция и противодейства на физическата и умствената умора.

Ако имате излишни мазнини за сваляне, също можете да се възползвате от продукта, L-Tyrosine, защото аминокиселината тирозин  влияе положително  върху производството на тироксин – хормонът на щитовидната железа. Този хормон повишава метаболизма и така Вие отслабвате. Както виждате, L-Tyrosine е добавка подходяща почти за всеки – много от Вас са подложени на стрес, или пък се намират в състояние на депресия, или страдат от наднормено тегло. Този продукт може да се справи чудесно с тези състояния.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули, 1-2 пъти дневно.

Състав:

L-Tyrosine_500mg_100caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Л-тирозин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Tyrosine 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya L-Tyrosine 100 капсули
  • Наличност: В наличност
26.00 лв
Бърза поръчка