SAN 100% Natural Whey Supreme 454 грSAN 100% Natural Whey Supreme 454 гр1
SAN 100% Natural Whey Supreme 454 гр
55.00 лв 76.00 лв
product header
-28% SAN 100% Natural Whey Supreme 454 грSAN 100% Natural Whey Supreme 454 гр

Допълнителния прием на протеини е едно от най-важните неща ако се занимавате с бодибилдинг или друг спорт. Това е така, защото протеина  подпомага мускулния растеж и мускулното възстановяване след тренировка. Запознайте се с протеиновия продукт 100% Natural Whey Supreme на SAN, който ще Ви осигури суроватъчен протеин, усвояващ се по-бързо и ефективно от организма, в сравнение с други източници на протеин. Тази добавка със сигурност ще Ви помогне да се възстановявате по-качествено и да постигнете целите си. В една доза от продукта се съдържат 18 гр белтъчини, верижно-разклонени аминокиселини и L-глутамин. Всичко това е нужно за бързо и качествено мускулно изграждане, пълноценно възстановяване и предотвратяване на катаболните процеси.

Характеристики на продукта:

  • Осигурява висококачествен протеин
  • Всяка доза съдържа 18 гр протеини
  • С висока биологична стойност
  • Богат аминокиселинен профил
  • Чудесна разтворимост и консистенция
  • Страхотен вкус


Суроватъчния  протеин в 100% Natural Whey Supreme е повече от просто протеин, и прави много повече от това, да увеличава мускулната маса.В действителност,според последните изследвания,  суроватъчния  протеин е една  от най-добрите добавки за мускулна маса и възстановяване. Суроватъчния  протеин е пълноценен протеин, което означава, че съдържа всички съществени и несъществени аминокиселини, които са Ви необходими като атлети. Той съдържа правилната комбинация от аминокиселини,  които ще Ви доближат до постигането на вашите бодибилдинг цели.

Суроватъчния протеин в 100% Natural Whey Supreme служи и за повишаване на физическата активност. Този протеин  съдържа аминокиселините  с разклонена верига  ВСАА. Всъщност, суроватъчния протеин се отличава с  най-високите нива на BCAA, в сравнение с всеки друг източник на протеини. BCAA се метаболизират в мускулите, което ги прави изключително важни за спортуващите хора. Вие трябва да си доставяте  много от тях, защото когато тренирате тяхното количество намалява. BCAA аминокиселините  са необходими за регенерирането  на мускулната тъкан, както и за правилното възстановяване на цялото тяло.

Суроватъчния протеин във формулата на 100% Natural Whey Supreme е чудесен източник на левцин. Левцина е аминокиселина, която е от ключово значение  за постигането на мускулесто тяло, защото  играе роля в синтеза на мускулния протеин и растежа на мускулите.  Суроватъчния протеин се счита за бърз протеин, което означава че се усвоява бързо от организма.Това означава, че приемайки 100% Natural Whey Supreme, Вие си осигурявате бързо захранване  за мускулите с полезни хранителни вещества.  Не на последно място, суроватъчния протеин стимулира имунната система, като доставя на тялото с по-високи нива на глутатион.

Начин на употреба:  2 пъти дневно 1 мерителна лъжица се разтваря в 120 мл. студена вода.

Разфасовка: 454 грама

Състав:

Natural Whey Supreme SAN sadarjanie-1000x1000_0

Дозировка
Доза 23,91 g
Дози в опаковка 19
Съставки
Въглехидрати 1,5 g
Захари 1 g
Калий 110 mg
Калории 85
Калории от мазнини 9
Мазнини 1 g
Натрий 60 mg
Протеини 18 g
Холестерол 20 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN 100% Natural Whey Supreme 454 гр

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN 100% Natural Whey Supreme 454 гр
  • Наличност: В наличност
76.00 лв
55.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка