NOW Phosphatidyl Serine 30 капсулиNOW23791
NOW Phosphatidyl Serine 30 капсули
55.00 лв
product header
NOW Phosphatidyl Serine 30 капсулиNOW2379

Фосфатидилсерин за по-добра концентрация


Phosphatidyl Serine е продукт, който би могъл да подобри Вашата мозъчна функция. Учените считат, че неговата формула би трябвало да Ви окаже качествена когнитивна поддръжка. Този артикул следва да подобри Вашата памет и същевременно да осигури съдействие за поддържането на Вашата междуклетъчна комуникация, което е важно за Вашия организъм.

Phosphatidyl Serine съдържа в своята формула съставката фосфатидил серин. Освен нея са добавени и инозитол и холин. Основният компонент на продукта се извлича от соев лецитин и следва да изиграе много важна роля при композирането на Вашите клетъчни мембрани. Така този продукт може да подпомогне междуклетъчните Ви връзки. Основната съставка на този артикул е главния градивен елемент нервните Ви мембрани.

Счита се, че Phosphatidyl Serine може да подкрепи свойството им да усвояват електрически импулси. Този продукт също така може да увеличи активността на невротрансмитерите, които имат активно участие в ученето, паметта Ви и най-вече Вашето настроение. Според някои учени Phosphatidyl Serine има възможност да намали драстично рисковете от деменция при по-възрастните хора.
 

Phosphatidyl Serine още може да

  • Намали времето за възстановяване;
  • Снижи мускулната Ви умора;
  • Увеличи нивото на тонизиране на тялото Ви;
  • Съдейства за постигане на ергогенен ефект;
  • Подпомогне цялостната Ви издръжливост, ако спортувате и други.


Phosphatidyl Serine действа ефективно поради няколко причини. Първо формулата му е изцяло натурална. Това означава, че няма наличие на потенциално опасни за Вашето здраве съставки. Второ този артикул е снабден с много мощна основна съставка. На трето място идва способността на Phosphatidyl Serine да подпомогне Вашето тяло да се справи с причинения от много тренировки стрес. Това се постига посредством намаляване на кортизоловите Ви нива.

Начин на употреба: 1 капсула, 1-3 пъти дневно с храна.

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 30  
Витамини
Инозитол 50 мг  
Холин 100 мг  
Мастни Киселини
Phosphatidyl Serine (from soy) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Инозитол 50 mg
Фосфатидилсерин 100 mg
Холин 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Phosphatidyl Serine 30 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2379
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
Бърза поръчка