NOW Elderberry Extract 500 мг 60 капсулиNOW46671
NOW Elderberry Extract 500 мг 60 капсули
45.00 лв
product header
NOW Elderberry Extract 500 мг 60 капсулиNOW4667

Elderberry Extract е натурален продукт стимулиращ имунитета


Още от дълбока древност били описани лечебните свойства на черния бъз. Растението набира силна популярност извън Европа, като последните години американските власти инвестират милиони долари за проучване на неговите медицински ползи. За Черният бъз казват, че е българският Жен Шен!

Представяме Ви продукта Elderberry Extract на NOW Foods. Той е едно успешно средство за поддържане нормалното състояние на горните дихателни пътища. Благодарение на богатото съдържание на витамин С, е особено подходящ както за пушачи, така и като превантивно средство през есенно-зимните месеци.
 

Ползи от Elderberry Extract

  • Натурален продукт;
  • Стимулира имунитета;
  • Повишава съпротивителните сили;
  • Тонизира и укрепва целия организъм;
  • Продукт с високо съотношение на концентрация - 10:1;
  • Има силно антиоксидантно действие.


Плодовете на черния бъз са богати на антицианови съединения, помагащи за неутрализирането на свободните радикали. Също така изобилстват от  ценни минерали и микроелементи, които най-често не достигат в храната през зимата. Без съмнение, растението е натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип. Бъзът може спокойно да се употребява при простудно заболяване, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура.

Също така, растението, а съответно и продукта, помагат срещу анемии. Освен всичко останало, черният бъз влияе благотворно върху сърдечната дейност и помага за сваляне на кръвното налягане. Може да се използва през всички сезони, особено когато оганизмът е в дефицит и е бил беден на витамини и минерали. Растението може да стимулира значително имунитета, да подобри храносмилането и кръвотворенето. Той има и мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект.
 

Черният бъз тонизира и укрепва целия организъм


Черният бъз е изключително  полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция-нарушен метаболизъм, както и при диабет при деца и възрастни. Elderberry Extract е продукт изключително полезен за възрастни и деца, особено при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, често повтаряни пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, с нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

now-elderberry-extract

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Черен бъз (плод) 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Elderberry Extract 500 мг 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4667
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка