Haya L-Arginine 500 мг 100 капсулиHaya L-Arginine 500 мг 100 капсули1
Haya L-Arginine 500 мг 100 капсули
19.00 лв
product header
Haya L-Arginine 500 мг 100 капсулиHaya L-Arginine 500 мг 100 капсули

Основните градивни елементи и едни от най-важните хранителни вещества в тялото Ви са аминокиселините. Една от тези аминокиселини е л-аргинин или известен само като аргинин. Надали има спортист, който не е чувал за аминокиселината л-аргинин. Всъщност тя е една от най-важните аминокиселини в човешкия организъм. Тя  има пряко отношение към кръвоснабдяването на тъканите и органите във вашето  тяло, а това е от значение за всеки бодибилдър. Ето защо Ви предлагаме продукта  L-Arginine на Haya Labs. Неговата формула успешно намалява  умората, увеличава  силата и доставя  енергия директно в клетката.

Предимства на L-Arginine:

  • Съдейства за повишаване нивото на азотния оксид
  • Увеличава обема на мускулните клетки
  • Осигурява експлозивна енергия
  • Подобрява мозъчната дейност
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
  • Намалява чувството на умора


Продукта L-Arginine е изключително  подходящ  за спортисти, или за  хора подложени на системни физически натоварвания, защото и в двата случая са нужни повече сила и издръжливост.  Аргинина  е аминокиселина, която не може да бъде произведена от вашето тяло, тоест, тя е незаменима аминокиселина. Ето защо, ако спортувате  е важно да я  приемате  чрез храната или като добавка. Защо аргинина е толкова важен? Една от причините е, че той е отговорен за  кръвоснабдяването на тъканите и органите в човешкото тяло, а освен това подобрява работата на мускулната тъкан при  интензивно физическо натоварване.

Аргинина е прекусор на азотния оксид, което го прави доста примамлив за бодибилдърите. Това е така, защото стимулира  увеличаване на клетъчния обем. Също така, аргинина подпомага мускулния метаболизъм, производството  на енергия в мускулите,  растежа и възстановяването им. Можем да обобщим, че L-Arginine е продукт, който премахва чувството на умора и отпадналост след умствени и физически натоварвания, и повишава  концентрацията и вниманието.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули, 2-3 пъти дневно.

Състав:

L-Arginine_500mg_100caps_facts

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Л-аргинин 1000 mg
4 Haya L-Arginine 500 мг 100 капсули
Евала за аминото, супер работа вършат.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya L-Arginine 500 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya L-Arginine 500 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка