EVERBUILD AAKG 3000 200 грEB6181
EVERBUILD AAKG 3000 200 гр
36.00 лв
product header
EVERBUILD AAKG 3000 200 грEB618

ААКГ – най-добрата форма на аминокиселината аргинин


Повечето бодибилдъри сигурно са чували за аминокиселината аргинин и за ползите от нейния прием. Една качествена аминокиселинна добавка с аргинин, ще Ви помогне да постигнете мускулно захранване и максимален мускулен растеж. Точно такъв продукт е  AAKG на EVERBUILD.

Тази аминокиселинна хранителна добавка,  ще увеличи  вашата мускулна сила и ще оформи мускулите Ви точно както ги желаете. Този продукт съдържа AAKG (аргинин алфа-кето глутарат). AAKG представлява  съединение на аминокиселината аргинин с алфа-кето глутарат. Това е една много по-ефективна и добре усвояваща се форма на аргинин, която ще Ви осигури всички ползи от приема на тази важна аминокиселина.
 

Характеристики и действие на AAKG

 • Доставя 3 гр AAKG на доза;
 • Подобрява кръвообръщението;
 • Повишава притока на кислород и хранителни вещества към мускулите;
 • Дава невероятни  мускулни “помпи“;
 • Увеличава мускулната  сила;
 • Повишава  издържливостта;
 • Осигурява непрекъснат прилив на енергия;
 • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса.


Аминокиселината аргинин е прекусор на азотния оксид. Азотният оксид има свойството да разширява кръвоносните съдове. След приема на AAKG,  аргининът се трансформира  в азотен оксид. Той има способността да максимизира мускулния растеж, да повиши мускулната сила и да повиши значително вашата издържливост.

Всичко това е благодарение свойството на азотния оксид, да разширява кръвоносните съдове. Това подобрява и засилва кръвния поток към вашите мускули. В резултат на това, в мускулите Ви попадат много повече кислород,хранителни вещества и анаболни хормони. Всичко това, води до повишаване обема на мускулите и постигане на така известните “мускулни помпи“. Освен разширяването на кръвоносните съдове и мускулното напомпване, аргинина притежава и други способности, които ще са от полза на всеки бодибилдър или атлет.

Аминокиселината аргинин е мощен имуностимулатор. Той ще засили съпротивителните сили на организма Ви и дори може да Ви предпази от неприятните последици след претрениране. Освен това, аргинин действа като антиоксидант. Аминокиселината има способността да понижава и регулира кръвно налягане и освен всичко това  подобрява сексуалната функция при мъжете.

AAKG съдържа L-аргинин алфа-кетоглутарат, който гарантира  невероятен  ефект! Приемайки този продукт, Вие ще имате повече мощ и ще сте в състояние да понасяте  по-големи натоварвания. AAKG е хранителна добавка за всеки сериозен атлет, който иска повишаване на мускулния обем, силата и общата издържливост.

Начин на употреба: Приемайте половин доза 2-3 пъти дневно, като единия да е 45-60 минути преди тренировка.

Опаковка: 200 грама

Bзeмeтe най-добрата форма на аргнин на пазара сега!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 3 g
Дози в опаковка 66
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 3 g
4 EVERBUILD AAKG 3000 200 гр
Добре е аргинина щом и жена ми намери разлика взимайте.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD AAKG 3000 200 гр

 • Производител: EVERBUILD
 • Код на продукта: EB618
 • Наличност: В наличност
36.00 лв
Бърза поръчка