NOW Alpha Lipoic Acid 100 mg 60 капсулиNOW30401
NOW Alpha Lipoic Acid 100 mg 60 капсули
31.00 лв
product header
NOW Alpha Lipoic Acid 100 mg 60 капсулиNOW3040

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) е мощен антиоксидант


Както сама по себе си, така и като активатор на витамините Е и С. Тя може да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали свободни радикали. Алфа липоева киселина(Alpha Lipoic Acid) също така стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта.

Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали. Тялото има нужда от Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid), за да произвежда енергия. Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) играе важна роля в митохондриите, където се освобождава енергията. 

Алфа-липоевата киселина се използва вече почти три десетилетия в Европа за предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта.

Начин на употреба: 1 доза 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Alpha Lipoic Acid 100 mg 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3040
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка