NOW Shark Cartilage (Хрущял от акула) 100 капсулиNOW32701
NOW Shark Cartilage (Хрущял от акула) 100 капсули
48.00 лв
product header
NOW Shark Cartilage (Хрущял от акула) 100 капсулиNOW3270

Хрущял от акула (Shark Cartilage) съдържа калций, фосфор, както и полизахариди, които действат, като стимулант на имунната система.

Ползи от приема на продукта:

 

  • Стимулира и подсилва имунната система
  • Притежава противотумурен ефект
  • Ясно изразени противовъзпалителни свойства
  • Предотвратява атеросклерозата
  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Успокоява болката в ставите


Хрущялът от акула представлява  съединителна тъкан, съставена от мукополизахариди, сред които хондроитин сулфат, а също така и от белтъци, калций, сяра и колаген. Някои  от веществата съдържащи се  в хрущяла от акула, притежават силни  антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Мукополизахаридите са  регулатори на имунната система, които  укрепват имунитета и ограничават  развитието на вирусни и грипни заболявания. Освен това, тези вещества се отличават с противовъзпалително действие.

Именно противовъзпалителното свойство на хрущяла от акула, го превръща в подходящо средство за  лечение на травми в костите и ставите, най – вече при активно спортуващите хора. Хрущяла от акула може да се прилага и при  ревматоиден артрит, артрози (шипове), разрушаване на костите и остеопороза, трудно зарастващи рани, псориазис, кожни заболявания и очни заболявания. Също така е доказано, че хрущяла от акула спира растежа на нови кръвни тела, които подхранват тумора, и по този начин спира  растежа и на самия тумор. Продукта Shark Cartilage е много подходящ при понижен имунитет, често повтарящи се вирусни и грипни заболявания, и продължителни  стрес и умора.

Хрущял от акула  активира и усилва защитните механизми на организма, като стимулира формирането на антитела, увеличава броя на белите кръвни клетки и тромбоцити в кръвта. В Хрущял от акула (Shark Cartilage) се съдържат и редица други активни съставки, най-важната от които е вид протеин, който функционира като инхибитор на ангиогенеза – процес на развитие на нови кръвоносни съдове при растеж. Много ракови образувания, например, се развиват, защото карат тялото да образува нови мрежи от кръвоносни съдове, за да им доставя хранителни вещества. Хрущял от акула  въздейства благоприятно и потиска този процес, като по този начин туморните образувания се лишават от източника на храна и често, започват да се смаляват.

Хрущял от акула  помага срещу диабетични ретинопатии, разпадане на макулата, които се характеризират с растеж на нови кръвоносни съдове вътре в окото.

Разфасовка: 100 капсули

Начин на употреба: Шест капсули 1-2 пъти дневно с храненията.

Продуктът не е лекарствено средство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 6 капсули -
Дози в опаковка 17 -
Базови Съставки  
Въглехидрати 1  g 1%
Калории 10 -
Протеини 2  g 4%
Минерали  
Калций (Calcium) 810  mg 81%
Натрий (Sodium) 40  mg 2%
Фосфор (Phosphorus) 405  mg 41%
Други  
Mucopolysaccharides 720  mg -
Хрущял от Акула (Shark Cartilage Powder) 4500  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 


Код: NOW3270

 

 

 

Дозировка
Доза 6 капсули
Дози в опаковка 17
Съставки
Mucopolysaccharides 720 mg
Въглехидрати 1 g
Калории 10
Калций 810 mg
Натрий 40 mg
Протеини 2 g
Фосфор 405 mg
Хрущял от акула 4500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Shark Cartilage (Хрущял от акула) 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3270
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка