Haya 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 60 капсулиHL9441
Haya 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 60 капсули
33.00 лв
product header
Haya 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 60 капсулиHL944

Във вашият храносмилателен тракт нормално се намират приблизително 400 вида бактерии. Едни от тях са вредни, а други полезни. Има най-различни отрицателни фактори, в резултат на които лошите бактерии стават много повече от добрите. Това може да причини проблеми със стомаха и други неприятни състояния. В този случай можете да си помогнете с приема на пробиотици.

Това са полезни бактерии, които възстановяват нормалното състояние на храносмилателната система. Те постигат това, като блокират развитието на вредните бактерии в червата, което повлиява благоприятно функцията им. Представяме Ви продукта 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex на Haya Labs, който съдържа богат пробиотичен комплекс, проектиран да възстанови чревната флора и да подобри здравето.

 

  • Възвръща здравето на храносмилателната система
  • Доставя полезни бактерии
  • Подобрява храносмилането
  • Намалява умората
  • Стимулира имунитета
  • Понижава лошия холестерол
  • Има противовъзпалително действие


Продукта доставя осигурява 4 щама полезни бактерии. Lactobacillus acidophilus (6 милиapдa) и Lactobacillus paracasei (600 милиoнa) са част от група полезни бактерии известни като лактобацили. Те подобряват разграждането и смилането нa вeщecтвaтa в тънĸитe чepвa. Освен това защитават oт paзвитиe нa гъбични инфeĸции. Вifidobacterium bifidum (2,8 милиapдa) и Bifidobacterium longum (600 милиoнa) нормално се намират в дeбeлoтo чepвo, където предпазват от вируси. Също така засилват имунитета.

 

10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic стимулира имунитета


Пробиотиците, които този продукт ще Ви осигури могат да подобрят усвояването на храната, която консумирате. Много полезен е приема на този продукт по време и след лечение с антибиотици. Последните унищожават не само лошите, но и полезните бактерии в тялото. Това може да се случи също така при пътуване или при стрес, на който почти всеки е подложен в днешно време. Тези пробиотици имат и способността да намаляват лошия холестерол.

10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex ще Ви осигури голямо количество полезни бактерии. След като се приемат, те се колонизират върху чревната лигавица. Малко след това, започват да синтезират полезни вещества като витамини, аминокиселини, ензими и много други. Това възстановява и подпомага работата на червата и на цялата храносмилателна система. Продукта също така значително стимулира имунитета.

Начин на употреба: Приемайте 1 до 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

10-billion-acidophilus-bifidus-probiotic-complex-sydyrjanie

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Bifidobacterium longum 600 million
Lactobacillus acidophilus 6 billion
Lactobacillus paracasei 600 million
Вifidobacterium bifidum 2.8 billion
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL944
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка