NOW Taurine 1000 mg 100 капсулиNOW1421
NOW Taurine 1000 mg 100 капсули
36.00 лв
product header
NOW Taurine 1000 mg 100 капсулиNOW142

Taurine подобрява Вашето настроение. За този продукт се знае, че има възможността да подейства изключително ободряващо над Вашия организъм. Неговото действие е насочено и към подсилване на Вашата нервна система, което е важно за по-доброто и здравословно състояние, както и повишена ефективност. Сред другите ползи от продукта е и свойството му да засили Вашата памет.

Taurine съдържа в себе си едно много ефикасно вещество. То се причислява към условно незаменимите аминокиселини. Името му е таурин и за него се знае, че е втората най-често срещата аминокиселина след глутамина. Състоянието на тауринов дефицит може да бъде много неприятно, както и нездравословно. Това се среща най-вече при вегетарианците, защото тяхната диета е лишена от прием на месо, мляко и яйца.

Taurine действа подобно на креатин. Учените са установили, че тази условно незаменима аминокиселина има възможността да увеличи обема на Вашите клетки. Така продуктът може да се използва и като помощник за увеличаване на Вашите тренировъчни постижения. С негова помощ бихте могли и да увеличите усвояването на мазнините в тялото Ви.

Taurine е подходящ за подсилване на абсорбирането на приетите от Вас мастно-разтворими витамини. Този артикул разчита на основната си съставка, за да подпомогне функционалността на мозъка Ви, както и на Вашата нервна система. С него имате възможност да увеличите процесът по транспортиране на електролитите през Вашите клетъчни мембрани.
 

Taurine също така е важен и за

  • Подкрепа на имунната Ви функционалност
  • Намаляване на токсините в тялото Ви
  • Редуциране на холестерола Ви
  • Подсилване на функциите на Вашата сърдечно-съдова система и други ползи


Начин на употреба: 30-60 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

Състав:

 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Таурин (Taurine) 1000 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Таурин 1 g
4 NOW Taurine 1000 mg 100 капсули
Давам таурин на баща си, който е много възрастен човек. С времето започва да се чувства по-млад и жизнен и сърдечната му дейност се подобрява.
5 NOW Taurine 1000 mg 100 капсули
Доста пъти след тежък работе ден съм се отказвал от тренировката и съм се чуствал гузно от това. Това ме накра да прибегна към помоща на Таурина, колкото и да съм изморен той ме вдига на крака и ме отвежда право в залата. Вземам 2 таблетки 30 мин преди тренировка.Има и благоприятен ефект към ЛОШИЯ холестерол това съм го хващал по кръвните си изследвания. Така, че силно Ви препоръчвам приема му дори и да не тренирате ей така просто за здраве.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Taurine 1000 mg 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW142
  • Наличност: В наличност
36.00 лв
Бърза поръчка