NOW Chlorella Organic 500 мг 200 таблеткиNOW26311
NOW Chlorella Organic 500 мг 200 таблетки
56.00 лв
product header
NOW Chlorella Organic 500 мг 200 таблеткиNOW2631

Хлорела


Забелязали ли сте, че почти всеки ден се говори за токсичните странични ефекти на живот в модерния свят? Химикали и тежки метали  изглежда “дебнат“ навсякъде. Храната е заразена с пестициди, почти няма чист въздух..и още много, все вредни фактори. Има обаче някои храни, които могат да направят за Вас чудеса. Един от най-вълнуващите хранителни ресурси, налични днес, който може да помогне на тялото Ви естествено да се бори със замърсяването на околната среда е водораслото хлорела. 

Хлорела е всъщност една от най-широко използваните добавки в Япония, където повече от 10 милиона души я приемат редовно. Възползвайте се от полезните качества на хлорела, с продукта Chlorella Organic на NOW Foods! Продукта осигурява органична хлорела под формата на таблетки и е придружен със сертификат от анализ.
 

Ползи от прием на Chlorella Organic

 • Богат източник на протеини;
 • Осигурява важни витамини и минерали;
 • Съдържа голямо количество бета-каротен;
 • Стимулира именната система;
 • Действа антиоксидантно;
 • Намалява умората;
 • Подпомга храносмилането;
 • Осигурява детоксикация.


Продукта Chlorella Organic ще подобри здравето Ви “от главата до петите“.  Една от причините водораслото хлорела да е толкова лечебно и детоксикиращо е неговия размер. Хлорела е "зелена храна", представляваща  едноклетъчно микроводорасло, с размер около 2-10 микрона. Това е много малко!  Именно този малък размер в съчетание с уникалните му свойства, правят  водораслото толкова полезен инструмент за  детоксикация. Неговата молекулярна структура, позволява да се свърже с метали, химикали и някои пестициди.Когато хлорела навлезе  в тялото Ви, ще се свърже с вредните метали, химикали и пестициди, открити в храносмилателния Ви тракт, който е пътя към вашето кръвообращение.

Това означава, че когато приемате Chlorella Organic, на първо място ще получите цялостна детоксикация на организма. Хлорела подобрява функциите на храносмилателната система. Освен това се грижи за поддържането на здрави флора, унищожавайки вредните бактерии и микроорганизми. Товае от съществено значение за доброто храносмилане и здравето като цяло. Хлорела е перфектен имуностимулатор! Ето защо, приема на Chlorella Organic ще повиши съпротивителните сили на тялото Ви и устойчиността към настинки и вируси.

Друга забележителна полза на хлорела е, че осигурява енергия и може да повлияе добре на хората страдащи от хронична умора. Нищо не може да се сравни с начина, по който човек се чувства когато “кипи“ от енергия! Хлорела е известна и със своите забележителни антиракови свойства. Причината за това е, че водораслото е богато на естествени каротеноиди, което може да попречи на окисляването (водеща причина за рак и сърдечни заболявания). Списъка с ползите от хлорела е дълъг, а Вие можете да се обедите в тях, чрез приема на Chlorella Organic!

Начин на употреба:  Приемайте до 6 таблетки дневно.

Опаковка: 200 таблетки

Състав:

zsf2246

Дозировка
Доза 6 таблетки
Дози в опаковка 33
Съставки
Бета каротин 3100 IU
Витамин С 75 mg
Желязо 6 mg
Калории 10
Каротеноиди 25 mg
Протеини 2 g
Хлорела 3 g
Хлорофил 75 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Chlorella Organic 500 мг 200 таблетки

 • Производител: NOW Foods
 • Код на продукта: NOW2631
 • Наличност: В наличност
56.00 лв
Бърза поръчка