NOW Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 капсулиNOW30421
NOW Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 капсули
50.00 лв
NOW Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 капсулиNOW3042

Alpha Lipoic Acid е мощен антиоксидант – както сама по себе си, така и като активатор на витамините Е и С. Тя може да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали свободни радикали.

Алфа липоева киселина(Alpha Lipoic Acid) също така стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта.Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали. Тялото има нужда от Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid), за да произвежда енергия.

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) играе важна роля в митохондриите, където се освобождава енергията. Алфа-липоевата киселина се използва вече почти три десетилетия в Европа за предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта.Начин на употреба: 1 доза 2-3 пъти дневно.
Продуктът не е лекарствено средство.

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 60 -
Антиоксиданти  
Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) 250  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

 

Код: NOW3042

Напишете отзив

    Лош           Добър

NOW Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3042
  • Наличност: В наличност
  • 50.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359