NOW L-Citrulline powder 113 грNOW2141
NOW L-Citrulline powder 113 гр
75.00 лв
product header
NOW L-Citrulline powder 113 грNOW214

Цитрулин


Аминокиселините са азотсъдържащи молекули, които играят важна роля в обмяната на веществата, и  служат като градивни елементи на  протеините. Протеините  контролира почти всички  дейности във вашите клетки, което прави аминокиселините жизненоважни за живота. От 20-те аминокиселини, които съществуват, тялото Ви е в състояние да произвежда  само половината и трябва да получи останалата част от храната, или чрез хранителни добавки. Представяме Ви продукта L-Citrulline на NOW Foods, който може да Ви достави аминокиселината цитрулин, под формата на 100% чист прах.
 

Какво да очаквате от приема на L-Citrulline?

  • Повишаване нивата на енергията в тялото
  • Подобряване на азотния баланс
  • Регулиране метаболизма на тялото
  • Грижа за сърдечно – съдовата система
  • Стимулиране на имунната система
  • Понижаване на  умората и стреса


Цитрулина е неесенциална аминокиселина, която трябва да си набавяте чрез храната. Диетата на повечето хора обаче, определено не изобилства от тази важна аминокиселина. Точно тук, на помощ идва продукта  L-Citrulline. Аминокиселината цитрулин може да помогне за предпазване и лечение на диабет, болестта на Алцхаймер, както и деменция. Освен това, аминокиселината може да намали високото кръвно налягане, помага за разширяване на  артериите,  и увеличаване кръвния поток  в тялото. Заради тези свойства на цитрулина, продукта L-Citrulline се счита за средство подобряващо здравето на сърдечно – съдовата система.

Цитрулин също така може да повиши издържливостта, особено на хората занимаващи се със спорт. Аминокиселината  всъщност забавя точката, в която вашите мускули се уморяват, о Вие се чувствате  или слаби. Ето защо,от  добавката L-Citrulline могат да се възползват активно трениращите от Вас. Цитрулин е аминокиселина, която стимулира имунната система, като по този начин повишава устойчивостта на организма към инфекции и болести. Тази  аминокиселината  повишава и енергията в тялото, а приемайки L-Citrulline, Вие ще се чувствате енергични и жизнени. Продукта може да помогне да победите и хроничната умора!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза от 1 до 2 пъти дневно между храненията си. Една доза е 1/3 от чаена лъжичка (1,5 гр)

Състав:

l citruline systav

Дозировка
Доза 1/3 от чаена лъжичка (1,5 гр)
Дози в опаковка 75
Съставки
Л-цитрулин 1.5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW L-Citrulline powder 113 гр

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW214
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Бърза поръчка