Постелка за йога и упражнения NBR Eco-Friendly Armageddon Sports, 183 x 61 x 1 см, ЗеленARM050-GREEN1
Постелка за йога и упражнения NBR Eco-Friendly Armageddon Sports, 183 x 61 x 1 см, Зелен
34.99 лв
product header
Постелка за йога и упражнения NBR Eco-Friendly Armageddon Sports, 183 x 61 x 1 см, ЗеленARM050-GREEN

✔ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА: Тази постелка е идеална за йога, пилатес, стречинг, тонизираща тренировка и фитнес у дома, комфортна за хора от всякакви форми и размери, предлагаща гарантирано качество,на което клиентите могат да се доверят и използват с увереност. Подходяща както за употреба на закрито, така и на открито, тези дълготрайна йога постелка е лесна за настройка, бързо се развива и най-важното - остава плоска на пода без извиване на ръбовете.

✔ БЕЗПЛАТНА КАИШКА ЗА НОСЕНЕ: Ние Ви предлагаме БЕЗПЛАТНО каишка за носене на рамо към постелката, за да Ви улесним, когато искате да отидете на фитнес или на йога тренировка. С каишката за носене пренасянето на постелката става лесно като игра. Можете да пътувате спокойно или да се разхождате, докато я носите с лекота и се наслаждавате на природата.

✔ МАКСИМАЛНО КОМФОРТНА ЗА ПО-ДОБРА ТРЕНИРОВКА: Луксозната и мека постелка за йога NBR е предназначена да Ви даде най-удобното йога преживяване, което е възможно. Допълнително дебелата 10 мм постелка защитава ставите без компромис върху подкрепата или стабилността. Забравете за болезнени колене и лакти. Идеална е за употреба върху подове от твърда дървесина. Вашият комфорт е гарантиран!

✔ ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР: 10 мм екстра омекотена с размери 183 x 61 x 1 см. Изработена от високо плътна пяна  - NBR материал, 10 мм дебелина на постелката може да ви предложи по-добро омекотяване, за да защитите коленете, гръбначния стълб и ставите, като поддържате равновесието си на твърди подове.

✔ НЕПЛЪЗГАЩА: Поддържането на стабилност по време на Вашата йога практика е само по себе си предизвикателство, поради което сме направили нашите постелки с текстурирана повърхност, които да ви помогне да спрете да се подхлъзвате при преминаването от асана към асана. Приляга перфектно към пода, така че никога да не се пързаля под Вас.

✔ ECO-FRIENDLY НЕТОКСИЧНА SGS СЕРТИФИЦИРАНА: Нашите йога постелки гарантират, че са нетоксични. NBR е биоразградим и НЕ съдържа PVC, фталати, силикон, латекс и други токсични материали. NBR – това е пяна с висока плътност, за да се гарантира, че постелката трудно ще се разкъса, няма мирис и е лесна за почистване. Постелката за йога NBR ще издържи години във времето. Ние вярваме в създаването на висококачествени екологични продукти, които са безопасни за Вашето тяло, ум и дух.

✔ УЛТРА ИЗДРЪЖЛИВА: Специално проектирана да издържи на най-тежките и дългите тренировки, на които сте способни.Тази трайна постелка ще се справи с износването от честите практики. При създаването й е използвана специална технология „non-tear“, която гарантира, че няма да се скъса, раздърпа, раздроби и не се разтегля с времето.

✔ ЛЕСНО СЪХРАНЯВАНЕ И ТРАНСПОРТ: Йогата трябва да подобри живота Ви – не да Ви пречи! За щастие нашата постелка се навива лесно за да се съхранява безопасно до следващата тренировка. Тежи малко и разполага с интегрирана самозатягаща се система, която прави носенето лесен като игра!

✔ ХИГИЕНИЧНА: Специалната повърхност Ви позволява да избършете потта, мръсотията и сълзите (на радост) след всяка сесия, като елиминира микробите и бактериите.

Подарете си щастие! Поръчайте още днес!

Телефон: 0888 880 352 или 0896 790 799

Искаш друг цвят от постелката?
Кликни тук

5 Постелка за йога и упражнения NBR Eco-Friendly Armageddon Sports, 183 x 61 x 1 см, Зелен
Изключително удобна, мека, издръжлива и готина постелка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Постелка за йога и упражнения NBR Eco-Friendly Armageddon Sports, 183 x 61 x 1 см, Зелен

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM050-GREEN
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Бърза поръчка