NOW Taurine 227 грNOW2601
NOW Taurine 227 гр
40.00 лв
product header
NOW Taurine 227 грNOW260
Таурин (Taurine) е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. От дефицит на Таурин (Taurine) страдат най-вече вегетарианците, тъй като диетата им изключва консумацията на месо, млечни продукти и яйца. Подобно на действието на креатин (creatine), Таурин (Taurine) също увеличава обема на клетката.

Таурин (Taurine) е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани. Таурин (Taurine) подпомага имунната функция като компонент на белите кръвни клетки, детоксифицира тялото и намалява нивата на холестерол, като по този начин предпазва от появата на камъни в жлъчния мехур, подобрява функциите на сърдечно-съдовата система, подобрява възстановяването след физическо натоварване и увеличава способностите на паметта.

Опаковка: 227 гр

Начин на употреба: 30-60 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

Продуктът не е лекарствено средство.
 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 2 г -
Дози в опаковка 113 -
Заменими Аминокиселини  
Таурин (Taurine) 2000  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 2 г
Дози в опаковка 113
Съставки
Таурин 2000 mg
4 NOW Taurine 227 гр
Приемам таурин заедно с л-карнитина на NOW за да ми дава допълнително енергия и концентрация по време на тренировката. Усеща се наистина добър ефект!
5 NOW Taurine 227 гр
Най важните градивни елементи са Креатин Глутамин и Таурин. Всички тези съставки ги приемам разделено, като изпозвам такива разфасовки, които са на прах, защото излизат най-изгодно. Тауринът който изполвам е именно този тъй като смятам, че NOW предлага едно доста добро качество.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Taurine 227 гр

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW260
  • Наличност: В наличност
40.00 лв
Бърза поръчка