NOW Pycnogenol 30 мг 30 капсулиNOW32601
NOW Pycnogenol 30 мг 30 капсули
45.00 лв
product header
NOW Pycnogenol 30 мг 30 капсулиNOW3260

Екстракт от борова кора


Пикногенол, известен също като екстракт от борова кора, е бил използван  като лечебно средство от векове. Неговите изцелителни качества  се дължат  на  антиоксидантното  и противовъзпалителното му  действия. Пикногенола  съдържа естествени химикали, наречени проантоцианидини, които са клас флавоноиди. Липсата на проантоцианидини и флавоноиди  в храната не предизвиква състояние дефицит, и въпреки че те не се класифицират като основни хранителни вещества,  могат  да имат невероятна  полза здравето. Можете да подобрите здравословното си състояние, като вземете продукта Pycnogenol на Now foods. Това е натурална растителна добавка, произведена от кората на крайморски бор.
 

Какво да очаквате от приема на Pycnogenol

  • Антиоксидантна защита;
  • Понижаване на кръвното налягане;
  • По-здрава сърдечно-съдова система;
  • Подобрена издържливост;
  • Стимулиране на репродуктивната система;
  • Противовъзпалително действие.


Пикногенолът има много мощни антиоксидантни свойства, благодарение на които  защитава организма от разрушителните свободни радикали. Освен че той самият е антиоксидант, пикногенол помага за активирането и повишаването на ефективността, на  два други антиоксиданта, а именно витамин Е и витамин С. Ако спортувате, продукта  Pycnogenol също ще Ви бъде от полза. Тренировките създаван много свободни радикали в организма, а пикогенола ще защити тъканите Ви от увреждане, като освен това може да подобри издържливостта Ви.

Пикногенол се грижи за здравето на сърцето. Той може да помогне на кръвоносните съдове да се разширят, за да може кръвта да протича лесно през  тях. По този начин, пикогенол намалява кръвното налягане и хипертонията. Също така, пикногенол понижава нивата на лошия холестерол, което  намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Пикогенол  има както антибактериални, така и антивирусни свойства. Ето защо, продукта Pycnogenol може да подобри функцията на имунната система. Той ще бъде полезен и за хората с артрит, благодарение на противовъзпалителните му свойства.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули дневно.

Опаковка: 30 капсули

Състав:

Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 15  
Антиоксиданти
Pycnogenol 60 мг  
Зелени Храни
Citrus Bioflavonoids (37% Hesperidin) 600 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 15
Съставки
Антиоксиданти 60 mg
Зелени храни 600 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Pycnogenol 30 мг 30 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3260
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка