Haya Ultra Omega 3 90 дражетаHaya Ultra Omega 3 90 дражета1
Haya Ultra Omega 3 90 дражета
39.00 лв
product header
Haya Ultra Omega 3 90 дражетаHaya Ultra Omega 3 90 дражета

Омега-3 мастните киселини се определят като полиненаситени мастни киселини, които са основни хранителни вещества необходими за здравето.  Тъй като  телата ни не синтезират тези мастни киселини, ние трябва да ги получаваме чрез храната. Омега-3 мастните киселини, също така са свързани с многобройни ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно-съдови заболявания и инсулт, предотвратяване на рак, възпалителни заболявания, и много други.

Много хора не успяват да си набавят тези важни мазнини чрез храната. Ето защо, все по-предпочитани стават добавките, съдържащи рибено масло. Ultra Omega 3 на Haya Labs е нов продукт с висока концентрация на омега-3 мастни киселини. Суплементът е създаден за всеки, който желае да окаже подкрепа на сърдечно-съдовата си система и да се предпази от тежки здравословни проблеми като високо кръвно налягане, депресия, рак, остеопороза.

Характеристики на Ultra Omega 3:

 • Натурален продукт
 • Осигурява EPA и DHA
 • Обогатен с  витамин Е
 • Осигурява енергия и повишава издържливостта
 • Подпомага възстановяването и мускулния растеж
 • Подобрява умствената дейност
 • Регулира кръвното налягане
 • Подобрява цялостното здравословно състояние

Ultra Omega 3 е мощна комбинация от Омега-3 ненаситени мастни киселини. Всяко драже съдържа невероятното количество от 500 мг EPA и 220 мг DHA, които в комбинация с витамин Е действат оптимално. Продукта подобрява здравословното състояние на целия организъм, а също така  предпазват от  редица заболявания. Ultra Omega 3 регулира и поддържа в нормални граници нивото на холестрола, като и това на кръвното налягане. Ако сте спортисти, недостатъчния прием на омега-3 може да попречи да извършвате нормалните си спортни дейности.

За да сте във форма и да получавате максимално добри резултати от тренировките, можете да разчитате за помощ на Ultra Omega 3 . Този продукт предпазва нервната и сърдечно-съдовата системи. Също така ще Ви помогне да се възстановявате психически след стрес, а освен това облекчава леките депресивни състояния. Ultra Omega 3  може да е от огромна полза за атлетите, тъй като омега-3 мастните киселини съдействат за изграждането на чиста мускулна маса. Това става благодарение на способността им да повишават нивата на тестостерона и да подпомагат възстановяването.

Ultra Omega 3 има противовъзпалително действие, което означава че може да облекчи ставните възпаления. Това също е важно за спортистите, тъй като те натоварват ставно-костната си система. Също така, омега-3 мастните киселини подпомагат усвояването на протеините които получавате от храната или от протеиновите добавки, така че да можете да получите оптималните ползи от тях. Независимо дали тренирате за изграждане на мускули или просто искате да се погрижите за здравето си,Ultra Omega 3 е перфектната добавка за Вас!

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже 1-2 пъти на ден желателно по време на хранене.

Разфасовка: 90 дражета

Състав:
ultra-omega

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 90
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 250 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 500 mg
Витамин Е 2 IU
Калории 10
Калории от мазнини 10
Мононенаситени мазнини < 0.5 g
Наситени мазнини < 0.5 g
Омега 3 Мастни киселини 750 mg
Полиненаситени мазнини 0,9 g
Рибено масло 1.0 g
Холестерол 0 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Ultra Omega 3 90 дражета

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: Haya Ultra Omega 3 90 дражета
 • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка