NOW Ashwagandha Extract 90 капсулиNOW46031
NOW Ashwagandha Extract 90 капсули
48.00 лв
product header
NOW Ashwagandha Extract 90 капсулиNOW4603

Екстракт от Ашваганда


Ashwagandha Extract съдържа в себе си стандартизиран екстракт от ашваганда. Това е индийска жен-шен билка, която е използвана в определена медицина, характерна за Индия. В днешно време тя е привлякла вниманието на редица учени, а проведените от тях тестове потвърждават възможностите ѝ за по-ползотворно действие над човешкия Ви организъм.

 Ashwagandha Extract е силен адаптоген. Това означава, че с помощта на този продукт Вие бихте могли по-лесно да се справяте с измененията на сезоните, като увеличите адаптационните способности на Вашия организъм. Това е важно за запазването на неговото здраве в норма. При традиционната медицина от особена важност е самият корен на билката.

Ashwagandha Extract може да действа и като силен афродизиак. Също така този продукт има качествени тонизиращи свойства. С негова помощ можете да се адаптирате и по-добре към стреса в околната среда и така да избегнете проблеми, породени от него.
 

Ashwagandha Extract помага и при

  • Атеросклероза;
  • Язва на стомаха;
  • Артрит;
  • Диабет;
  • Високо кръвно налягане.


Този продукт е известен и със своите силни антиоксидантни свойства. Това означава, че Ashwagandha Extract може да намали вредата, породена от свободните радикали във Вашия организъм. Същевременно имунната Ви система следва да бъде подпомогната и така да се увеличи естествената протекция на Вашето тяло против разболяване. Ashwagandha Extract би могъл да повлиява много благоприятно над дихателните Ви пътища.

Продуктът е с възможност за указване на подкрепа и за Вашата матка, както и за кръвоносните Ви съдове. Проведените тестове показват, че продължителният прием на Ashwagandha Extract може да доведе до увеличаване на наличието на основните за човешкия организъм антиоксиданти. Такива са: упероксид дисмутазата, каталазата и глутатион пероксидазата.

Начин на употреба: 1 капсула от 2 до 3 пъти на ден.

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
Билки
Ашваганда (станд. 4.5% витанолиди) 450 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Ashwagandha 450 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Ashwagandha Extract 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4603
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка