Haya Sports Taurine 200 грHL9281
Haya Sports Taurine 200 гр
19.00 лв
product header
Haya Sports Taurine 200 грHL928

Аминокиселините са изключително важни, не само за хората които спортуват. Те вземат участие в редица метаболитни процеси и без тях организма не може да функционира нормално. Тауринът е една от най-често срещаните  аминокиселини в организма. Той се намира  в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули.

Вижте още:

От дефицит на Таурин страдат най-вече вегетарианците, защото тази аминокиселина се съдържа в месото, яйцата и млечните продукти. Можете лесно да покриете нуждите си от таурин, чрез продукта Taurine на Haya Labs.

Ползи от приема на продукта:

  • Подобрява умствените функции и концентрацията
  • Осигурява енергия
  • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
  • Оказва положително въздействие върху настроението
  • Нормализира кръвното налягане и кръвната захар
  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Подобрява структурата на тялото


Тауринът подпомага развитието и здравето на нервната система и  спомага за регулиране на нивото на вода и минерални соли в кръвта.Той също така е и силен антиоксиднат, който защитава вашето тяло. Повечето проучвания доказват,  че приемът  на таурин може да подобри спортните постижения , и че таурина съчетан с кофеин действат за подобряване на умствените показатели. Таурина поддържа  здравословните нива на кръвното налягане, липопротеините с ниска плътност (LDL) и нивото на триглицеридите, и регулира нивото  на натрия, калия, калция и магнезия в тялото.

Таурина е от голямо значение  за усвояването на мазнините,  мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система. Той участва и в  транспортирането на електролити през клетъчните мембрани. Тази аминокиселина подсилва имунната система, тъй като е съществен елемент на белите кръвни клетки. Без съмнение, продукта Taurine може да е от полза на всеки. Приемът му може да подобри функциите на сърдечно-съдовата система, да ускори  възстановяването след физическо натоварване и да повиши възможностите за запомняне.

Начин на употреба: Смесете 1 гр с 240 мл вода или друга напитка по избор и приемайте 1-2 пъти дневно на празен стомах.

Разфасовка: 200 грама

Дозировка
Доза 1 g
Дози в опаковка 200
Съставки
Таурин 1 g
4 Haya Sports Taurine 200 гр
Обичам да приемам и анализирам действието на отделни единични добавки.Смятам, че това е една доста полезнам аминокиселина, която има положителен ефект върху силата ми.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Sports Taurine 200 гр

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL928
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка