Nutrend TAURINE 120 капсулиNutrend TAURINE 120 капсули1
Nutrend TAURINE 120 капсули
31.00 лв
product header
Nutrend TAURINE 120 капсулиNutrend TAURINE 120 капсули

Тауринът е една от най-разпространените аминокиселини във вашето тяло. Той се среща в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули. Възможно е, недостиг на Таурин да се появи най-вече при  вегетарианците, защото тази аминокиселина се съдържа в месото, яйцата и млечните продукти. Таурин е нужен на спортистите, които искат да изградят мускули и да намалят мазнините. Аминокиселината също помага за облекчаване на стреса. Ако и Вие желаете това, включете в хранителния си режим продукта TAURINE на Nutrend! Продукта ще Ви осигури допълнително количество от аминокиселината таурин, с чиято помощ да постигнете своите спортни цели.

Характеристики на продукта:

 • 1000 мг таурин в капсула
 • Ускорява възстановяването след  тренировките
 • Мощен антикатаболен ефект
 • Стимулира синтеза  на протеини
 • Намалява нивата на лошия холестерол
 • Преодолява стреса и тревожността
 • Подобрява дейността на черния дроб
 • Неутрализира умората

Тауринът е доста по-различен от останалите  аминокиселини, защото той не се използва за изграждане на протеини. Въпреки това, таурина е важен за функциите на цялото тяло и особено на нервната система. Taзи аминокиселина  е градивен елемент на всички останали аминокиселини. Таурин работи  в мозъка и сърцето, за да помогне за стабилизирането на клетъчните мембрани. Той е средство за борба с някои видове заболявания, а също така значително подпомага  функцията на имунната система, която както знаете осигурява защита от заболявания и вирусни инфекции.

Освен това, таурина  изпълнява една важна функция, подобна на тази на креатина -  да увеличава обема на клетките. Така, той помага на мускулните клетки да задържат  повече вода, като благодарение на така прави мускулите по-обемни и плътни. Аминокиселината таурин е от решаващо значение  за усвояването на мазнините. Той се грижи за пълноценното  абсорбиране на мастно разтворимите витамини, а освен това взема активно участие в транспортирането на електролити през клетъчните мембрани. Таурин е много важна аминокиселина за атлетите бодибилдърите, защото подпомага изграждането на мускулната маса, увеличава мускулната сила и  мощ,  намалява мускулните  увреждания, ускорява възстановяването между тренировките  и има инсулиноподобно действие в тялото.

Не може да не се отбележи, че аминокиселината таурин увеличава протеиновия синтез, като по този начин подпомага и осигурява по-обрата мускулна хипертрофия. Не на последно място, таурин  има антиоксидантни свойства и подобрява  функциите на белите кръвни клетки. Ето защо, аминокиселината се смята за имуностимулант. Приемайки продукта TAURINE, Вие не само ще подпомогнете представянето си в залата, но и ще повишите защитните сили на организма си.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули , 30 минути преди тренировка и/или 1-2 капсули след тренировка. Не приемайте повече от 2 капсули дневно.

Разфасовка: 120 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Енергийна стойност 3 kcal
Протеини 0.8 g
Таурин 1000 mg
4 Nutrend TAURINE 120 капсули
Тренирам вечер и съчетавам таурина с креатин...дава ми доста енергия, без да повлиява на съня ми след това
5 Nutrend TAURINE 120 капсули
Едно страхотно допълнение към Високо Протеинната диета, както и от приема на протеин във високи дози. Преди да увеличите дозите на протеин помислете дали организма Ви е готов да го синтезира. Аз винаги добавям към своя протеин и таурин за да извлека максимална ползва от високите дози на протеин.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend TAURINE 120 капсули

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend TAURINE 120 капсули
 • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка