EVERBUILD Taurine 2000 200 грEB6421
EVERBUILD Taurine 2000 200 гр
19.00 лв
product header
EVERBUILD Taurine 2000 200 грEB642

Таурин - важна аминокиселина


От гледна точка на бодибилдинга, нищо не е по-важно от поддържане на тялото в анаболно състояние. Културистите се хранят 5-6 пъти на ден и се стремят да приемат колкото може повече протеини, да ограничават мазнините, и да не прекаляват с въглехидратите. И разбира се, бодибилдърите и спортистите  вземат повече добавки, отколкото всеки друг. Глутамин, креатин, аминокиселини с разклонена верига  ... какво ли още не.

Вижте още:

Е, какво да кажем за аминокиселината таурин? 

Може ли да изиграе важна роля за атлетите и да стане неизменна част от техния арсенал?

Таурин е една от най-разпространените аминокиселини в тялото и имайки в предвид че повишава енергията и тонуса, всеки спортист може да се възползва от нея. Направете го с продукта Taurine на EVERBUILD.

taurine-banner

Предимства при прием на Taurine

  • Доставя 2 гр таурин на доза;
  • Осигурява допълнителна енергия;
  • Антиоксидантна защита;
  • Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система;
  • Повишава мускулния обем;
  • Намалява мускулните болки;
  • Подобрява фокуса и концентрацията.


Таурин, е полу-есенциална аминокиселина, която може да се намери в сърцето, белите кръвни клетки, скелетните мускули и централната нервна система. Въпреки че тауринът действа като градивен елемент за всички аминокиселини, е значително по-различен от тях, тъй като не е част от протеини.

Човешкото тяло изисква таурин за правилното си функциониране и дефицитът му може да доведе до намаляване на производството на азотен оксид. Това е лошо за атлетите, защото азотния оксид е важно химично съединение, което насърчава мускулните контракции, и разширява кръвоносните съдове с цел да се оптимизира притока на кръв и разпределението на кислород. 

Ето защо, продукта Taurine е чудесен избор за всеки спортист.

Особено бодибилдърите, могат да се възползват от увеличението на производството на азотен оксид.

Най-високите концентрации на таурин се намират в сърцето и аминокиселината насърчава неговото здраве, като предотвратява кръвните тромбоцити от залепване, и причиняване на съсиреци. Дефицитът на Taurine  може да повлияе неблагоприятно върху абсорбцията на мазнини и правилното функциониране на черния дроб.

Приемът на Taurine ще подобри метаболизма на мазнините и ще помогне за контролиране нивата на холестерола в организма. Тауринът също така играе важна роля за правилното функциониране на мозъка. Аминокиселината е само една малка част от пъзела, когато става въпрос за психичното здраве, но получаването на  достатъчно таурин може да изиграе важна роля в превенцията на психични заболявания.

Таурин е мощен антиоксидант и може да се бори със свободните радикали, отговорни за увреждането на клетките. Допълнителния прием на таурин, чрез продукта Taurine ще е от полза на всеки бодибилдър или спортист, който иска да има енергия за всяка тренировка. Продукта ще подобри възстановяването на мускулите и ще предотврати някои заболявания.

Начин на употреба: Πpиeмaйтe 2 гpама по 1-2 пъти нa дeн нeпocpeдcтвeнo пpeди и cлeд тpeниpoвĸa. Приемайте 15-30 минути преди хранене.

Опаковка: 200 гр

Вземете сега и дайте енергия на тялото си за следващата Ви тренировка!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799!

Дозировка
Доза 2 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Таурин 2 g
4 EVERBUILD Taurine 2000 200 гр
Добър и Действащ продукт
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD Taurine 2000 200 гр

  • Производител: EVERBUILD
  • Код на продукта: EB642
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка