Haya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсулиHaya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсули1
Haya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсули
34.00 лв
product header
Haya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсулиHaya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсули

Soy Isoflavones на Haya Labs е хранителна добавка, която съдържа соеви изофлавони – широко известни с многото си полезни лечебни свойства. Продукта включва 80% екстракт от соеви изофлавони в 80 мг. без ГМО. Соевите изофлавони притежават редица доказани от науката и в практиката полезни здравословни свойства. Soy Isoflavones е продукт, който ще поддържа здравето на сърдечно-съдовата Ви система, ще осигури полово здраве и ще нормализира хормоналния дисбаланс при жените, свързан с менопаузата. Соевите изофлавони в този суплемент, се извличат от соята. Соята представлява изключително висококачествена храна, за нуждите на съвременния човек. Тази бобова култура е изключително богата на протеини, лецитин, омега-3 полиненаситени мастни киселини, изофлавони и фитоестрогени. Те от своя страна са  източник и на витамини В6, В9,В12 ,Н , минерали.

Действие на Soy Isoflavones:

  • Осигурява антиоксидантна защита
  • Подсилва имунната система
  • Облекчава симптомите на менопаузата
  • Регулира хормоналния баланс
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Понижава нивата на холестерола
  • Не съдържа ГМО


Добре е, жените навлизащи в менопаузата, да започнат да приемат соеви изофлавони: генистеин, даидзеин, глицитиин. Това са фитоестрогени, които действат подобно на женските полови хормони (естрогените), но  не са стероиди. Широко известен и неуспорим факт е, че соевите изофлавони са едно отлично  средство срещу симптомите на менопауза. Това е така, защото  соевите изофлавони подкрепят функцията на женската полова система и спомагат за поддържане на естествения хормонален баланс по време и след менопаузата. Много жени ги използват, за да се преборят  с горещите вълни, нощното изпотяване и нервното напрежение.

Соевите изофлавони имат мек естрогено-подобен ефект, какъвто се използва при хормонозаместителните терапии.Освен това, соевите изофлавони помагат при наднормено тегла, тъй като   допринасят и за изчистване на подкожните.Доказано е също така, че соевите изофлавони спомагат до голяма степен  за заздравяване на костната система. Всеизвестен факт е, че естрогенът съдейства за  увеличаването  на костната плътност и за  заздравяването  на костите. За съжаление обаче, естрогенът има и отрицателно действие - той често може драстично да увеличи риска от рак.

Ето защо много хора търсят природни алтернативи - соевите изофлавони съдържащи се в Soy Isoflavones могат да бъдат ключов фактор, който  да  предотврати  загубата на костна тъкан. Изследванията показват, че соевите изофлавони са ефективно средство за  предотвратяване на сърдечно-съдови  болест. Причината за това, е че соевите изофлавони притежават способността да   намаляват нивата  на общия холестерол,  на липопротеините с ниска плътност, а също така да попречат и предотвратят  натрупването на плака по стените на  артериите.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

Soy Isoflavones1

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Соеви изофлавони 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Soy Isoflavones 100 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка