NOW Natural Resveratrol 200 мг 60 капсулиNOW33391
NOW Natural Resveratrol 200 мг 60 капсули
75.00 лв
product header
NOW Natural Resveratrol 200 мг 60 капсулиNOW3339
Ресвератрол (Resveratrol) e полифенол, който се среща в естествен вид в природата и се извлича от обвивката на червено грозде, определени дребни безкостилкови плодове и други растения. Научни изследвания потвърждават силните му антиоксидантни свойства и благоприятната му функция върху сърдечно-съдовата система посредством разнообразни механизми.
 
Ресвератрол (Resveratrol) е мощен антиоксидант, който спира действието на вредните свободни радикали, които са унищожителни за клетките. Ресвератрол (Resveratrol) притежава също и противоракови свойства и забавя стареенето. Ресвератрол (Resveratrol) е сравнително нов продукт на пазара, но несъмнено се превръща в един от най-силните и търсени антиоксиданти.
 
Ресвератрол (Resveratrol) е полезен и подсилва сърдечно-съдовата система, намалява риска  от сърдечен удар, предпазва от карциногени, намалява вредните последствия от радиацията, предпазва вътреклетъчните процеси, предпазва клетките на мозъка и нервната система от деградация, предпазва от натрупване на млечна киселина в клетките, унищожава токсини и вредни агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси.
 
Ресвератрол (Resveratrol) е полезен за метаболизма, повишава нивата на антиоксидантите в тялото, регулира нивата на холестерола в „здравословната зона”, енергизира и тонизира тялото.
  • Мощен антиоксидант;
  • Забавяне процесите на стареене;
  • Стимулиране на имунната система;
  • Унищожаване на вредните свободни радикали и токсини

Начин на прием: Една доза дневно.

Разфасовка: 60 капсули
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Екстракт от червено вино 200 mg
Екстракт от Японска фалопия 200 mg
Зелен чай екстракт 200 mg
5 NOW Natural Resveratrol 200 мг 60 капсули
Два Пъти в Година приемам продукта профилактично и не знам дали е от това, но не боледувам.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Natural Resveratrol 200 мг 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3339
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Бърза поръчка