NOW Витамин B-9 (Folic Acid) + B12 800 mcg 250 таблеткиNOW4761
NOW Витамин B-9 (Folic Acid) + B12 800 mcg 250 таблетки
22.00 лв
product header
NOW Витамин B-9 (Folic Acid) + B12 800 mcg 250 таблеткиNOW476

Витамин B-9 е продукт, който може да Ви помогне при бременност. Формулата му е създадена, за да подкрепи Вашето здраве в този период. С помощта на Витамин B-9 Вие бихте могли да намалите риска от анемия. Този артикул следва да Ви придаде повече енергия и тонус и същевременно да намали риска от различни сърдечно-съдови болести.

Витамин B-9 също така е в състояние да укаже стимулиращ ефект над Вашата нервна система. Основната му съставка е известна и под името фолиева киселина. Самият витамин е водноразтворим и спада към групата на витамините B. С него Вие можете да изградите по-здрави клетки за Вашия организъм. Водно-разтворимият характер на този витамин е свързан с нуждата на тялото Ви ежедневно да възстановява и поддържа неговото количество. Поради тази причина е създаден и този продукт, за да Ви улесни в постигането на тази цел.

Витамин B-9 е артикул, с чиято помощ бихте могли да избегнете недостига на този жизненоважен витамин. Проведените изследвания са посочили, че вероятността от негов дефицит е огромна. Освен това самият витамин спада към тези вещества, които човешкото тяло усвоява възможно най-трудно. Но с помощта на формулата на Витамин B-9 Вие бихте могли да се спасите от тези затруднения.

Продуктът използва своята основна съставка, за да може да Ви снабди с редица ползи. Сред възможностите на Витамин B-9 спадат:

 

  • Подкрепа при бременност
  • Зашита от анемия
  • По-добра усвоимост на основната съставка, посредством специално добавения витамин B-12 във формулата на продукта.
  • Повече енергия, благодарение на комбинацията от тези две вещества
  • Редуциран риск от болести на Вашата сърдечно-съдова система и други.


Витамин B-9 следва да подпомогне производството на червени кръвни телца. Това означава, че този продукт би могъл да Ви укаже една наистина важна полза. Неговата основна съставка е предназначена да подобри и Вашия тонус. Според някои учени този продукт трябва да подпомогне и нервната Ви система. Тази форма на фолиевата киселина е с много по-големи възможности за усвояване.

Начин на употреба: Една доза дневно с храната.

Състав:

 
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 250  
Витамини
Витамин B-9 (Фолиева Киселина) 800 мкг 200%
Витамин B12 25 мкг 420%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 250
Съставки
Витамин В12 25 мкг
Фолиева киселина 800 мкг
5 NOW Витамин B-9 (Folic Acid) + B12 800 mcg 250 таблетки
Преди да забременея със съпруга ми правихме доста дълго време опити. В един момент почнахме да си мислим, че имаме някакви проблеми. Една приятелка ми препоръча да започна приема на тази фолиева киселина, резултатът не закъсня и на следващия месец теста за бременост беше положителен.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Витамин B-9 (Folic Acid) + B12 800 mcg 250 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW476
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка