NOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблеткиNOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблетки1
NOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблетки
45.00 лв
product header
NOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблеткиNOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблетки

Calcium Lactate


Калцият е минерал, намиращ се в храни като мляко и млечни продукти, червен боб,  броколи и други. Този минерал е необходим за образуването на здрави зъби, кости и премахването на други минерали от организма.Дефицит на калций може да доведе до остеопороза, крехки кости и слаби зъби. Продукта Calcium Lactate на Now Foods, може да предпази от такъв дефицит, или да попълни такъв ако е вече налице. Продукта Ви осигурява форма на минерала калций, наречена калциев лактат.

Калциевия лактат е форма на калция, която се получава  когато млечната  киселина реагира с калциев карбонат. Калциевия  лактат   има  най-високи нива на разтворимост в организма, което го прави по-лесен  за абсорбиране  в червата. Ето защо, продукта Calcium Lactate Ви гарантира, че ще бъде усвоен максимално пълноценно от вашето тяло, за да  предотврати или премахне  калциевия  недостиг.
 

Ползи от приема на Calcium Lactate

  • По – здрави кости и зъби;
  • Понижаване на кръвното налягане;
  • Редуциране и управление на теглото;
  • Поддържане на мускулите;
  • Нормални функции на нервната система.


99% от калция в тялото се съхранява в костите и зъбите. Поради тази причина, когато тялото е в нужда, калция се взема от костите и зъбите.  Ако  не се заменя последователно, костите стават по-слаби. Допълнителния прием на калциев лактат,  може да предпази от  това явление. Калция заздравява и тонизира кръвоносните съдове, което е причината за възникването на хипертонията, ако той е в недостиг. Калциевия лактат понижава и  нормализира кръвното налягане. Calcium Lactate е хранителна добавка, създадена за да да противодейства на симптомите на калциев  недостатък. Този продукт ще е от полза за всеки, който не приема достатъчно количество от този жизненоважен минерал.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза дневно.

Опаковка: 250 таблетки

 
Доза 3 таб  
Дози в опаковка 83  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 83
Съставки
Калций 255 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблетки

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Calcium Lactate 10 GR 250 таблетки
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
Бърза поръчка