NOW Rei-Shi Mushrooms 100 капсулиNOW47331
NOW Rei-Shi Mushrooms 100 капсули
42.00 лв
product header
NOW Rei-Shi Mushrooms 100 капсулиNOW4733

Гъби Рейши


Rei-Shi Mushrooms притежава възможност да увеличат способността на тялото Ви да противодейства на умората. Освен това този продукт би могъл да подкрепи Вашия сърдечен мускул, както и да стимулира по естествен начин действието на Вашата имунна система с цел увеличаване на Вашата защита против разболяване. Адаптацията на тялото Ви може да бъде подпомогната с помощта на този артикул.

Rei-Shi Mushrooms съдържа в себе си рейши. Това са гъби, които са известни още с името линг жи или „божествена гъба на дълголетието”. Популярността на тези съставки е много голяма. Това се дължи на способността им да Ви осигурят едни наистина уникални ползи за Вашето тяло. Структурата им се дължи на сложните водно-разтворими въхлехидрати.

Rei-Shi Mushrooms е способен да Ви снабди и с: протеини, аминокиселини, аскорбинова киселина, тритерпеноиди и други вещества като минерали, стероли и микроелементи. Сложните водно-разтворими въглехидрати, известни още като полизахариди, позволяват на този продукт да получи основната си сила. Това е така, защото точно те се явяват неговите най-активни съставки.
 

Rei-Shi Mushrooms помагат за 

  • Засилване на Вашата имунна система;
  • Увеличение устойчивостта на тялото Ви против умора;
  • Действа в подкрепа на адаптивните Ви способности;
  • Понижи Вашето кръвно налягане;
  • Подтисне образуването на хистамин, като така се редуцират повечето алергични реакции и други.


Rei-Shi Mushrooms е считан за най-добрия адаптоген, който можете да откриете на пазара за хранителни добавки. Учените го определят за по-ефикасен от всеки друг продукт, който съдържа в себе си жен-шен. Също така Rei-Shi Mushrooms може да действа и болкоуспокояващо. Силата му е голяма и би могла да изчисти черния Ви дроб от токсини. В състояние е да помогне и против безсъние.

Начин на употреба: 2 капсули, 2 пъти дневно с храна.

Състав:

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Билки
Reishi Mushroom Extract 90 мг  
Shiitake Mushroom Extract 150 мг  
Shiitake Mushroom Powder 300 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Rei-Shi Mushrooms 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4733
  • Наличност: В наличност
42.00 лв
Бърза поръчка