NOW CoQ10 50 mg + Витамин Е - 50 дражетаNOW31921
NOW CoQ10 50 mg + Витамин Е - 50 дражета
50.00 лв
product header
NOW CoQ10 50 mg + Витамин Е - 50 дражетаNOW3192

CoQ10 + Vitamin E


CoQ10 + Витамин Е е продукт, който се грижи за здравето на Вашата сърдечно-съдова система. Освен това този артикул представлява и много мощен антиоксидант. Това означава, че CoQ10 + Витамин Е е способен да се бори със свободните радикали в тялото Ви. Последните са отпадни елементи, чиято вреда за организма Ви може да бъде огромна, най-вече при наличие на хронични заболявания.

Хранителната добавка съдържа основните съставки коензим Q10 и витамин E. Самият продукт е мастноразтворим. Действието му е насочено и към подкрепа за Вашата дихателна електротранспортна верига. По този начин приемът на добавката съдейства за увеличеното производство на АТФ, който се явява Вашата „енергийна” молекула.

Коензимът, заедно с Витамин Е съдействат на организма Ви да трансформира енергията, която сте приели заедно с храната Ви именно в АТФ енергия. Също така този продукт подпомага Вашите митохондрии, защото там тези вещества са съсредоточени в най-голямо количество. Също така сравнително голямо е наличието и в черния Ви дроб, както и Вашето сърце. Подобна е ситуацията и при Вашия далак, както и при бъбреците и панкреаса Ви.

CoQ10 + Витамин Е е много полезен и за Вашата имунна система. Подкрепата, която тя ще получи от активните съставки на този артикул ще я направи по-силна и по-издръжлива, а това е важно за запазването на здравето Ви в норма по-дълго време, както и увеличаване на неговата защита против инфекции, бактерии и вируси. Този продукт може да забави стареенето Ви, както и да подпомогне дейността на Вашата сърдечно-съдова система.

CoQ10 + Витамин Е  е способен и да подпомогне изгарянето на мазнини от тялото Ви. Това се постига посредством оптимизационен ефект над обмена на веществата във Вашия организъм.
 

Ползи от прием на Коензим Q10 и Витамин Е

  • Ви осигурява повече енергия и тонус;
  • Подпомага сърдечно-съдовата Ви функционалност;
  • Получил награда за най-добър продукт за подкрепа на сърдечното здраве;
  • Действа ефикасно и дълготрайно.


Начин на употреба: 1-3 доза дневно с храната. Препоръчва се приема на CoQ10 с есенциални мастни киселини.

Състав:

 
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 50  
Антиоксиданти
Coenzyme Q10 (CoQ10) 50 мг  
Витамини
Витамин Е 30 МЕ 100%
Минерали
Селен (Selenium) 70 мкг 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 50
Съставки
Витамин Е 30 МЕ
Коензим Q10 50 mg
Селен 70 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW CoQ10 50 mg + Витамин Е - 50 дражета

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3192
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
Бърза поръчка