NOW True Calm Amino Relaxer 90 капсулиNOW00011
NOW True Calm Amino Relaxer 90 капсули
46.00 лв
product header
NOW True Calm Amino Relaxer 90 капсулиNOW0001

В последните години хиперактивността и нарушеното внимание са проблеми, засягащи все повече млади хора. Титанът в създаването на здравословни продукти е помислил и върху този нашумял въпрос.
Продуктът на NOW®  True calm е със състав, който изцяло защитава името си - истинско спокойствие. Разглеждайки внимателно бленда, виждаме колко правилно са селектирани всички аминокиселини, минерали и витамини, така че те да действат синергистично, в хармония, без да има антагонисти сред тях.

True Calm ™ включва GABA и глицин, две аминокиселини, които насърчават отпускането  на ума. Те  са и сред изписваните при деца, страдащи от аутизъм. 

Състоянията, които се наблюдават при липсата на GABA са притеснението, стреса, напрежението и депресията. Към продукта е добавен и таурин. Освен всички свои познати ползи, които носи за спорта, той действа и синергистично с гореспоменатите аминокиселини. Във формулата откриваме още и витамини от Б групата, а също и един от най-важните минерали - магнезий. Той е известен с това, че добре се справя със състояния на раздразнителност, безпокойство и напрегнатост.

Завършеният вид и сигурност за работещ продут придава Валериана. Дилянката (както е известен още) действа успокояващо и се прилага успешно при безсъние, сърцебиене, психическа преумора.

Какво да очаквате от приема на този продукт?

  • премахване на лоши мисли
  • подобряване на настроението
  • по-добър сън

Начин на употреба: 1 капсула, от един до 3 пъти дневно. За предпочитане е на гладно или малко преди хранене.

Опаковка: 90 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Валериана 25 mg
Витамин В3 45 mg
Витамин В6 8 mg
ГАБА (GABA) 200 mg
Инозитол 100 mg
Л-глицин 200 mg
Магнезий 6.5 mg
Таурин 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW True Calm Amino Relaxer 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW0001
  • Наличност: В наличност
46.00 лв
Бърза поръчка