SAN AAKG 120 капсулиSAN AAKG 120 таблетки1
SAN AAKG 120 капсули
39.00 лв
product header
SAN AAKG 120 капсулиSAN AAKG 120 таблетки

AAKG е един неповторим артикул. Неговата сила се състои в способността му да увеличи възможно най-много Вашата протеинова синтеза. Основната съставка на този продукт е аргинин алфа-кетоглутарат. Това са 2 аргининови молекули, които са свързани с 1 алфа-кетоглутаратна молекула. Съотношението в тази уникална формула е просто перфектно и е 2:1.

AAKG действа безупречно. Този продукт е тестван клинично и всички резултати сочат, че той със сигурност ще Ви осигури мощно и висококачествено нарастване на производството на протеин в тялото Ви. Освен това основната му съставка има мощни аминокиселинни свойства. Те се дължат на аргининовите молекули, които съставят тази невероятна формула.

Самият аргинин е известен като предшественик на азотния оксид в тялото Ви. AAKG ще предизвика точно това – увеличаване на неговите количества, както и качествено снабдяване с кислород за мускулите Ви. Вашият кръвен поток ще бъде увеличен, което от своя страна ще доведе до подхранване на мускулатурата Ви с възможно най-важните хранителни вещества, от които тя се нуждае.

Този мощен продукт е създаден и за да намали протеиновия катаболизъм в тялото Ви. Така мускулните Ви влакна ще бъдат предпазени от разрушаване в следствие на тежка физическа активност. Формулата на AAKG ще подкрепи инсулиновата Ви секреция и по този начин ще укаже мощно съдействие за по-добро усвояване на аминокиселини и глюкоза от мускулните Ви клетки.

AAKG има невероятно мощен анаболен потенциал. Тази формула е просто задължителна за всеки атлет със сериозни намерения за постигане на най-качествените резултати от своята тренировка. С този продукт Вие ще увеличите драстично Вашата мускулна маса. Освен това AAKG ще Ви предостави неповторимо възстановяване. То ще е с много ускорени темпове и ще е изключително ефикасно.

Начин на употреба: 2 капсули преди тренировка,  1 капсула след храна и 1 капсула вечер преди сън. Не приемайте повече от 4 капсули в рамките на 24 часа.

Състав:

aakg-supp-facts

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 1000 mg
5 SAN AAKG 120 капсули
Използвам не само този продукт на марката SAN и съм доволен от тяхното качество. Ако търсите резултати търсете и качество във вашите добавки и суплементи. Аз го намерих и това за мен е SAN .
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN AAKG 120 капсули

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN AAKG 120 таблетки
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка