Haya Arginine AKG 1000 мг 100 таблеткиHL9591
Haya Arginine AKG 1000 мг 100 таблетки
27.00 лв
product header
Haya Arginine AKG 1000 мг 100 таблеткиHL959

Aргинин Алфа-кетоглутарат  е честно срещана  съставка в много предтренировъчни формули, както и в продукти за мускулно напомпване. Това е аминокиселина, която има способността да повишава протеиновия синтез, да  увеличава  мускулните “помпи“ , както и доставката на кръв, кислород и хранителни вещества до работещите мускули по време на тренировка. Аргинин подпомага изграждането на качествена мускулна маса и осигурява антиоксидантна защита. Освен че е от полза за атлетите,  аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), е условно есенциална аминокиселина, която играе редица важни роли в човешката биохимия. За да си набавите тази важна аминокиселина, достатъчно е да приемате  Arginine AKG на Haya Labs Ви осигурява аргинин алфа-кетоглурат, а формулата на продукта е  с подобрено усвояване.

Действие на Arginine AKG:

  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите с кислород и хранителни вещества
  • Увеличава мускулните “помпи“
  • Повишава силата и издържливостта
  • Осигурява повече енергия
  • Подобрява действието на имунната система


Аргинин алфа-кетоглутарат, който Arginine AKG Ви осигурява, е форма на аминокиселината аргинин, но с подобрено усвояване. Аргинин е прекурсор на азотния оксид, повишава синтеза на протеини, дава повече издържливост и стимулира именната система. Тази аминокиселина повишава синтеза на хормон на растежа и подпомага работата на хипофизната и задстомашна жлези. За атлетите, от най – голямо значение е способността на аргинин да увеличава нивата на азотен оксид. Това води до разширяване на  кръвоносните съдове, а от там до повишаване количеството на кислород и хранителни вещества, които достигат до мускулите.

Повишеният кръвен поток също така означава, че кислорода и хранителните вещества, се доставят в мускулите Ви и за по-дълги периоди от време. Това може да помогне за намаляване на мускулните увреждания, насърчава възстановяването  и предоставя върхова производителност.Всичко това означава, че Вие ще постигнете растеж на мускулите, повишени сила и издържливост и подобряване на постиженията в залата. Аминокиселината аргинин неутрализира вредният амоняк, който се натрупва по време на тренировката, което също е от голямо значение за спортистите.

Също така, аргинин има антиоксидантно действие, благодарение на което блокира отрицателното влияние на свободните радикали. Не на последно място, аргинин повишава съпротивителните сили на организма. Аминокиселината аргинин допринася за растежа на мускулите, тъй като е необходима за синтеза на повечето протеини. Също така подпомага метаболизма на мазнините, като общият резултат е добре тонизирана, чиста мускулна маса. Arginine AKG е хранителна добавка, от която могат да се възползват всички спортисти, независимо какви са техните цели.

Начин на употреба: Приемайте 3 таблетки 2-3 пъти дневно преди хранене.

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

Haya_labs_arginine_akg_1000mg_-_100_tabsl

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 33.3
Съставки
Л-аргинин 3000 mg
4 Haya Arginine AKG 1000 мг 100 таблетки
Американска марка на много добра цена
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Arginine AKG 1000 мг 100 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL959
  • Наличност: В наличност
27.00 лв
Бърза поръчка