SAN Arginine Supreme 100 таблеткиSAN Arginine Supreme 100 таблетки1
SAN Arginine Supreme 100 таблетки
35.00 лв
product header
SAN Arginine Supreme 100 таблеткиSAN Arginine Supreme 100 таблетки

Аминокиселините изграждат вашите мускули, и като бодибилдъри, спортисти или културисти, не трябва да допускате недостиг на някоя от тях. L-аргинин се счита за полуесенциална  аминокиселина, която се получава от храната и е необходима  за синтеза на протеини в тялото. Тази аминокиселина също така  помага на тялото  Ви да се отърве от амоняка, и  за получаване на съединения като креатин, L-глутамат, L-пролин и глюкоза. Аргининът е предшественик на азотния  оксид, необходимо за вътрешно-клетъчната  комуникация, и доброто кръвоноснабдяване.

L-аргинин се произвежда в бъбреците и в по-малка степен в черния дроб.  Въпреки че повечето хора имат достатъчно количество L-аргинин в тялото си, определени условия, като инфекции, тежки рани, изгаряния и спортуване,  могат  да намалят нивата му.  При такива условия, е необходимо да се предприемат добавки с  L-аргинин, а ако искате най – доброто за себе си, изберете продукта Arginine Supreme на SAN.
 

Какво да очаквате от приема на Arginine Supreme?
 

  • Увеличаване  производството на азотен оксид (NO)
  • Максимален ефект  на мускулното  напомпване
  • Подобряване снабдяването  на мускулите с кръв, кислород и хранителни вещества
  • Потискане на катаболните, и  стимулиране на анаболните процеси
  • Поддръжане  нормалните нива на инсулина
  • Съкращаване на времето за пълна мускулна регенерация и възстановяване


Употребата на аргинин в  бодибилдинга е  свързана, с увеличаване на притока на кръв и повишаване на секрецията на хормона на растежа. Изследванията потвърдиха връзката между аргинин и производството на азотен оксид – азотния оксид може да предизвика увеличаване на  притока на кръв. Културистите знаят, че повишения  кръвен поток и допълнителната  секреция на растежния  хормон, водят до увеличаване на мускулната маса, разбира се, когато се комбинират  с тренировки. Растежният хормон е химическо вещество, което насърчава тялото да расте, и  е от основно значение за културистите.

Растежният хормон “подсказва“ на тялото да използва  калории, в производството на протеини, които се изискват от мускулите.  Най-възприемчивите   към растежен хормон спортисти, могат да постигнат  15% увеличение на мускулната маса. Аргинин също така е аминокиселина, която  ускорява ремонта  и възстановяването  от наранявания, контролира свободните радикали, поддържа здравословна холестерол и помага в метаболизма на мазнините. Тъй като аргинина  е прекурсор на азотния  оксид, който служи  за разширяване на кръвоносните съдове, продукта  Arginine Supreme може да помогне на спортисти приемали стероиди, като се бори  срещу високото  кръвно налягане, често причинено  от самите  стероиди.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула по време на хранене, но не повече от 4 капсули на ден.

Състав:

SAN_ARGININE_SUPREME_LABEL

Дозировка
Доза 1таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Л-аргинин 800 mg
5 SAN Arginine Supreme 100 таблетки
Използвайки аргининът на САН аз получавам по голяма издръжливост, повече въздух и сила тези три ползи ми помагат да трупам повече опит по време на тренировка, мозъка ми е по жизнен, когато тялото ми може още.
Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Arginine Supreme 100 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Arginine Supreme 100 таблетки
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка