Pure AAKG Powder 250 грPN72081
Pure AAKG Powder 250 гр
38.00 лв
product header
Pure AAKG Powder 250 грPN7208

Pure Nutrition AAKG

AAKG е мощен продукт, който има за цел да снабди тялото Ви с неповторимата аминокиселина аргинин. Формулата му представлява нейно съединение. То е аргинин алфа-кетоглутарат. Самата аминокиселина се причислява към условно заменимите. Това означава, че при определени обстоятелства тялото Ви е способно да я синтезира само за себе си.

Вижте още:

Въпреки това е възможно да се достигне до неин недостиг. Поради тази причина е създаден AAKG. Действието му е свързано с регулацията на редица процеси. Един от тях е поддържането на нивата на азотен оксид в тялото Ви в норма. Освен това AAKG е способен да следи за васкуларизацията Ви и също така е в състояние да стимулира секретирането на растежния Ви хормон.

Сред възможностите на този артикул е и способността му да понижи Вашето кръвно налягане. Всичко това се дължи на аргинина. Съединението ѝ в AAKG е поне 10 пъти по потентно от свободната ѝ форма. Освен това продуктът използва основната си съставка, за да може да Ви предостави по-добро нейно усвояване. Посредством действието му Вие бихте могли да снабдите Вашето тяло с високо ниво на азотен оксид.

AAKG след това е в състояние да Ви осигури условия за по-добра васкуларизация и приток на кръв. Също така този продукт е способен да предостави на Вашата мускулатура и редица други хранителни вещества, за да може да се подпомогне нейния растеж. Това се дължи именно на увеличеното количество азотен оксид. Вашата мускулатура следва да получи стимулиране за повече растеж, маса и плътност.

Последното от своя страна е свързано с увеличаване на спортните резултати и постижения, както и повече сила и мощ. AAKG може да подпомогне и Вашия хормон на растежа. Освен това употребата на продукта преди лягане би могла да Ви осигури по-спокоен и по-качествен сън. Това е важно за мускулното Ви възстановяване, което е свързано с по-добро представяне по време на тренировка.

Начин на употреба: Приемайте по 5 грама, 30-60 минути преди тренировка на гладно.

 

Supplement Facts Amount Daily Value
Serving Size 5 g  
Servings per Container 50  
L-Arginine Alpha-Ketoglutarate 5000 mg  
*Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 5000 mg
4 Pure AAKG Powder 250 гр
Това е точния Аргинин за Мен, Харесва ми това, че в него няма никакви подлсадители и увкосители това е перфектната добавка за мен и моя хранителен режим
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure AAKG Powder 250 гр

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN7208
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка