Nutrend ARGININE 120 капсулиNutrend ARGININE 120 капсули1
Nutrend ARGININE 120 капсули
36.00 лв
product header
Nutrend ARGININE 120 капсулиNutrend ARGININE 120 капсули

Основните градивни елементи и едни от най-важните хранителни вещества в тялото Ви са аминокиселините. Една от тези аминокиселини е л-аргинин или известен само като аргинин. Надали има спортист, който не е чувал за аминокиселината л-аргинин. Всъщност тя е една от най-важните аминокиселини в човешкия организъм. Тя  има пряко отношение към кръвоснабдяването на тъканите и органите във вашето  тяло, а това е от значение за всеки бодибилдър. Ето защо Ви предлагаме продукта ARGININE на Nutrend. Неговата формула успешно намалява  умората, увеличава  силата и доставя  енергия директно в клетката. При нормални условия, тялото Ви успява самостоятелно да произвежда тази аминокиселина. Но когато сте подложени на системно физическо натоварване, мускулите Ви имат нужда от повече аргинин, за да се възстановят пълноценно.

Характеристики на продукта:

 • Доставя чист аргинин в свободна форма
 • 500 мг аргинин на капсула
 • Повишава нивото на азотния оксид
 • Увеличава обема на мускулните клетки
 • Доставя експлозивна енергия
 • Подпомага мозъчната дейност
 • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
 • Намалява чувството на умора

Аргинин е прекурсор на азотния оксид, повишава синтеза на протеини, дава повече издържливост и стимулира именната система. Тази аминокиселина повишава синтеза на хормон на растежа и подпомага работата на хипофизната и задстомашна жлези. За атлетите, от най-голямо значение е способността на аргинин да увеличава нивата на азотен оксид. Това води до разширяване на  кръвоносните съдове, а от там до повишаване количеството на кислород и хранителни вещества, които достигат до мускулите.

Повишеният кръвен поток също така означава, че кислорода и хранителните вещества, се доставят в мускулите Ви и за по-дълги периоди от време. Това може да помогне за намаляване на мускулните увреждания, насърчава възстановяването  и предоставя върхова производителност.Всичко това означава, че Вие ще постигнете растеж на мускулите, повишени сила и издържливост и подобряване на постиженията в залата. Аминокиселината аргинин неутрализира вредният амоняк, който се натрупва по време на тренировката, което също е от голямо значение за спортистите.

Също така, аргинин има антиоксидантно действие, благодарение на което блокира отрицателното влияние на свободните радикали. Не на последно място, аргинин повишава съпротивителните сили на организма. Аминокиселината аргинин допринася за растежа на мускулите, тъй като е необходима за синтеза на повечето протеини. Също така подпомага метаболизма на мазнините, като общият резултат е добре тонизирана, чиста мускулна маса. ARGININE е хранителна добавка, от която могат да се възползват всички спортисти, независимо какви са техните цели.

Начин на употреба: За подобряване на възстановяването и растежа на мускулна маса-4 капсули след тренировка или преди сън. За мускулно напомпване и запазване на тренировъчната интензивност-2 капсули 30 мин. преди тренировка. За подобрено възстановяване приемайте 2 капсули след тренировка.

Разфасовка: 120 капсули

Състав:
nutrend-arginine-120-caps2

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Енергийна стойност 2,4 kcal
Л-аргинин 0,5 g
Протеини 0,6 g
5 Nutrend ARGININE 120 капсули
Помпам здраво с този аргинин супер е
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend ARGININE 120 капсули

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend ARGININE 120 капсули
 • Наличност: В наличност
36.00 лв
Бърза поръчка