Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсулиOlimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули1
Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули
54.00 лв
product header
Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсулиOlimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули

Добавките за спортисти бодибилдъри и културисти, все по – усилено заливат пазара. Някои от тях включват аминокиселини, които са важни за тялото, както на атлетите, така и на оликновените хора. Какво обаче, ако Вие искате добавка, която да направи вашите мускули по – големи, да Ви даде невероятно мускулно напомпване, и да осигури бързото Ви възстановяване? Ако искате добавка, която да Ви направи победители, то вземете AAKG 1250 Extreme Mega Caps на Olimp Laboratories. Този продукт е може би сред малкото на пазара, които съдържат висококачествен  AAKG, и то с най-високата доза от 1250 мг в една капсула.

Основни характеристики на AAKG 1250 Extreme Mega Caps:

  • Продукт стимулиращ покачването на мускулната сила
  • Спомага за максимизиране на мускулния растеж
  • Допринася за постигане на повече мускулно напомпване
  • Значително повишава издържливостта
  • Спомага възстановяването на мускулите, бързо и пълноценно


AAKG е  производно на аминокиселината аргинин и алфа-кетоглутаровата киселина. Той се използва като добавка за атлети и бодибилдъри, и спомага за увеличаване на продукцията на азотен оксид в организма. Това увеличено производство на  азотен оксид, кара тялото да разширява  кръвоносните съдове (увеличаване на  вътрешния  диаметър). Това повишава притока на кръв към мускулите, което дава ефект на  мускулно  напомпване, осигурявайки  повече кислород и повече хранителни вещества до мускулите. AAKG е модерна форма на аминокиселината аргинин и е приблизително два пъти по-потентна.  AAKG е подложен  на нови и текущи изследвания, които показват силна   анаболна активност, което от полза за всички занимаващи се със спорт.

AAKG позволява повече хранителни вещества и богата на кислород кръв да достига до вашите мускули.  Повишения  притока на кръв, помага за по – доброто снабдяване на мускулите с хранителни  вещества, необходими за мускулен растеж. Това увеличаване на притока на кръв също може да бъде от полза за отстраняване и изхвърляне   от клетките, на  отпадъчните продукти, и за насърчаване на засиленото възстановяване на мускулите.  Аргинин е от съществено значение за производството на креатин, който също съдейства  за увеличаване на мускулната маса и сила. Креатина не само освобождава енергия бързо, но  също така увеличава издържливостта. Всичко това можете да получите, чрез продукта AAKG 1250 Extreme Mega Caps!

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула преди и след тренировка и / или преди сън.

Състав:

AAKG-1250-megacaps-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Аргинин алфа-кетоглутарат 1250 mg
5 Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули
Здравейте, приемайте 1-2 капсули преди тренировка с 200 мл вода, може заедно с протеин.
5 Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули
Bihte li mi obqsnqli po-podrobno na4ina na ypotreba .Kolko vreme predi trenirovka se pie i moje li da se priema navednuj s protein ili samo s voda .
Напишете отзив
    Лош           Добър

Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули

  • Производител: Olimp
  • Код на продукта: Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 капсули
  • Наличност: В наличност
54.00 лв
Бърза поръчка